Hyggeligt sommerhus med spa i Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Mågevænget 12, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35135
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Mågevænget 12 i Bork Havn kan 6 personer have en dejlig afslappende ferie. Hunden er også velkommen. Ideelt til en familieferie med afslapning og aktiviteter for alle aldersgrupper, uanset om det er ved feriehuset, eller I foretrækker vandaktiviteter langs Ringkøbing Fjord, kun 900 meter derfra.
I spaen kan I slappe af og få energi til endnu en dejlig feriedag.

Feriestemning og samvær

Det åbne køkken/alrum og opholdsstue bliver det naturlige samlingspunkt for jer på ferien. Herfra er udgang til terrassen, så I kan færdes frit ud og ind i løbet af dagen. Den lyse indretning byder jer velkommen straks, I træder ind ad døren. Her kan I slappe af i sofaen og nyde ildens knitren i brændeovnen, eller I kan spille et brætspil ved spisebordet. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider til hinanden, herunder induktionskomfur og opvaskemaskine.

I badeværelset med gulvvarme er et spabad, hvor I kan arrangere en lille wellnessaften, når I føler for det. De 3 soveværelser indeholder henholdsvis en dobbeltseng og 2 x 2 enkeltsenge, så I kan indrette jer, som det passer jer bedst. Feriehuset har en energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt sørger for et behageligt indeklima og en god temperatur. Der er også vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, så I kan opfriske garderoben eller håndklæderne under jeres ophold.

Dejlig terrasse på plænegrund

Terrassen har både en åben, en afskærmet og en overdækket del, så her kan I opholde jer udendørs uanset vejret. De mange gode kroge gør, at man altid kan finde en god plet med læ. Tag solbad i liggestolene eller træk jer tilbage med en kølig drink i havemøblerne i løbet af dagen. Spil eventuelt et spil viking med børnene, og tænd op i grillen til aften, så I kan nyde et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I nå en dejlig vandretur til fjorden – tag hund og børn med, og få ro i hovedet før sengetid.

Ferie i Bork Havn

Bork Havn er et ideelt ferieområde for familier og vandsportsinteresserede. Her kan man melde sig til forskellige kurser i vandsport, og naturligvis også selv tage ud, når man er trænet. Det lave og forholdsvis rolige vand samt gode vindforhold giver idelle forhold for surfing. Besøg den charmerende lille havn, og nyd en softice imens I betragter havnelivet omkring jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35135

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr modern und wohnlich eingerichtet. Es wird zum Beispiel durch nette Dekoration viel Wert auf Gemütlichkeit gelegt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.000
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...