Hyggeligt sommerhus med spa og sauna på lukket vej

3.5
icon
icon
icon
icon

Lukkebjerg 7B, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35077
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset på Lukkebjerg 7B ligger for enden af en lukket vej. Feriehuset, som er til 6 personer, har 3 soveværelser og er udstyret med alt det, I har brug for på jeres ferie. Vil I gerne forkæle kroppen lidt efter en aktiv dag, kan dette gøres i saunaen og spaen, som feriehuset råder over.

Feriehus med spa og sauna til 6 personer for enden af en lukket vej

Feriehuset på Lukkebjerg 7B er beliggende ved Bork havn tæt på Ringkøbing fjord. Her finder du et feriehus til 6 personer, som kan fordele sig på 3 soveværelser – alle 3 soveværelser er indrettet med dobbeltseng. Endvidere har feriehuset også 2 badeværelser, begge med gulvvarme, og på det ene badeværelse finder I ligeledes feriehusets sauna og spa.

Køkkenet har alt det, I skal bruge for at tilberede en lækker middag. Der er både komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine, som gør oprydningen meget lettere.

Feriehusets stue har både laminatgulv, klinker samt gulvvarme. I stuen finder du en brændeovn, men ønsker I en hurtig opvarmning af feriehuset, kan dette gøres med den energibesparende varmepumpe.

Feriehuset er ideel til børnefamilien, da det ligger for enden af en lukket vej, så I ikke behøver at bekymre jer om trafik.

Plænegrund og udestue

Feriehuset på Lukkebjerg 7B har også et dejligt udeområde. Feriehuset har en terrasse med havemøbler og grill, hvor der nemt kan grilles pølser og andet, mens der holdes øje med børnene, som måske har fundet på at spille bold på plænegrunden.

Skulle det ske, at det regner, kan I nyde sommeren fra feriehusets udestue.

Bork havn, perlen ved Ringkøbing fjord

Bork Havn er et hyggeligt sommerhusområde i bunden af Ringkøbing fjord. Her finder du en lille lystbådehavn samt den hyggelige gågade på Bryggen, hvor der findes caféer, restauranter og lidt butikker. Er I på ferie med børnene, kan de nemt sendes på surfskole, da Bork Havn er et godt sted at lære at surfe. Vil I hellere være lidt kulturelle, er det oplagt at tage et smut forbi Bork Vikingehavn og se, hvordan det er at være vikinger.

Om sommeren er der mulighed for at spise æggekage på Fahlen Kro, som er en hyggelig kro fra gamle dage. Da Fahlen Kro er kendt for sin æggekage, anbefales det at bestille bord.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35077

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren in DK schon in vielen Ferienhäusern !
So eine gute Ausstattung hatten wir noch nie. Wir kommen gerne wieder
Gudrun und Burkhard

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, geräumiges und sauberes Ferienhaus nicht weit vom Hafen entfernt. Kaufmann fast gegenüber, um morgens mal schnell Brötchen zu kaufen oder andere Dinge zu besorgen.
Wir kommen gerne wieder.
M.Petersen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus haben sie selber gut beschrieben. Kann nichts dazu sagen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 947
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker trægulv med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...