Moderne sommerhus i Bork Havn med udespa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordmarken 81, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35055
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til den næste familieferie? Så er denne fine feriematrikel på Nordmarken 81 bestemt værd at kigge nærmere på. Her får I et moderne og veludstyret sommerhus med et skønt og alsidigt udeareal, der byder på både en god terrasse, undendørs spa, saunahus og trampolin.

Moderne og smagfuld indretning til 6 personer med gode praktiske faciliteter

Denne perle af et sommerhus er indrettet til 6 feriegæster i en moderne og smagfuld stil. Praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør oprydning og andre daglige pligter til en ren walk-over, så I har masser af tid til at nyde ferien og samværet.

Sommerhuset råder over tre gode soveværelser – 2 med dobbeltseng og 1 med enkeltsenge. Der er også 2 badeværelser, så I slipper for kø til badet om morgenen. Både badeværelserne og stuen er udstyret med gulvvarme.

Skønt udeareal med jacuzzi-område og legeplads til børnene

Med til sommerhuset hører et skønt udeareal, hvor der er tænkt på både store og små. Den store terrasse er både delvist overdækket og afskærmet, så I både kan finde skygge og læ, hvis I da ikke foretrækker at slappe af direkte i solen.

I får også jeres helt eget jacuzzi-område med en stor spa og en sauna – et af sommerhusets absolutte highlights, som kan drysse lidt ekstra wellness-fornemmelse over ferieoplevelsen.

Udearealet er desuden et sandt mekka for de små feriegæster. På den velholdte græsplæne er der plads til både boldspil og kongespil, og her står også et gyngestativ, en sandkasse og en trampolin.

Bork Havn – et charmerende ferieområde med spændende aktivitetstilbud

Bork Havns bymidte og Ringkøbing Fjord ligger kun en rask gåtur væk fra jeres ferieadresse.

I den charmerende lille gågade finder I indkøbsmuligheder, søde souvenirbutikker og hyggelige restauranter. Dertil kommer den idylliske lystbådehavn, som især tager sig godt ud på en gåtur i aftensolen.

Den badevenlige fjord er bestemt også et besøg værd, og her er der desuden mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter som windsurfing og kitesurfing. Der findes desuden flere spændende aktiviteter i nærheden; for eksempel den autentiske Bork Vikingehavn, der tager jer med helt tilbage til vikingetiden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35055

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus hat ein perfektes Preis/Leistungsverhältnis.
Wir haben dies zum Zweiten Mal gebucht.
Super Haus, top Einrichtung und ein perfekter Außenbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klasse. Lässt keine Wünsche offen. Der Urlaub kann sofort beginnen. Tolle Ausstattung. Es fehlt an nichts. Das Esmark Team ist großartig und immer gleich zur Stelle. Wir haben uns sehr gut erholt und auch super geschlafen. Was ja im Urlaub sehr wichtig ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Prima Haus , alles vorhanden was man braucht, macht spass da zu wohnen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1.326
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...