Flot sommerhus i Bork Havn med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Kornblomstvænget 24, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35027
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På en blind vej og med åbne marker på den ene side ligger dette rødstens-sommerhus på Kornblomstvænget 24 i udkanten af den skønne by Bork Havn. Her venter jer et sommerhus med god plads både ude og inde samt mulighed for at komme helt ned i gear, da her både er sauna og spabad.

God plads til afslapning og hygge

Op til 8 personer kan her nyde en velfortjent ferie på de 126 kvadratmeter, der udgør dette rummelige sommerhus, som blev opført i 2011. Her har I mange af hverdagens pligter klaret på et øjeblik, for der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Sovepladserne er fordelt på 4 gode værelser, hvoraf 3 er indrettet med dobbeltseng, og det sidste værelse har 2 enkeltsenge. I feriehuset er der også 2 badeværelser med gulvvarme, så I hverken skal bekymre jer om kødannelse eller kolde fødder. I det ene baderum finder I sommerhusets spa og sauna, hvor I kan slappe af helt ud til tæerne og rigtig blive varmet igennem efter en lang gåtur i det skønne sommerhusområde.

Sommerhusets stue, køkken og spisestue ligger i åben forbindelse, så I kan nyde godt af hinandens nærvær, selvom I hver især hygger jer med forskellige ting.

Den energivenlige varmepumpe søger for hurtig og energivenlig opvarmning af sommerhuset, og på værelserne er der el-radiatorer, til når det bliver rigtig koldt. Når hyggestemningen skal helt i top, kan I tænde for brændeovnen og lade jer fortrylle af de dansende og knitrende flammer.

Stor grund med dejlig terrasse

Feriehuset er beliggende på en 1278 kvadratmeter stor plænegrund, som giver masser af plads til boldspil og andre udendørsaktiviteter. Fra den store, åbne træterrasse kan I holde øje med børnene, mens I selv slapper af på solvognen eller tilbereder lækre måltider på grillen.

Bork Havn nær fjorden

Placeringen i Bork Havn giver jer et godt udgangspunkt for en masse aktiviteter og gåture. I byen ligger blandt andet Bork Vikingehavn, hvor I kan komme helt tæt på en anden tid. I kan også bare nyde en dejlig gåtur på havnen, spise en is eller fange krabber på en lun sommerdag. Her er også masser af muligheder for at dyrke vandsport. Skulle vejret ikke være med jer, kunne I tage i Bork Legeland og slå jer løs på de mange kvadratmeter der.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:126 / 1.278
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...