Stråtækt sommerhus med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 116, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30904
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Jeppesvej 116 venter dette charmerende sommerhus fra 2001 jer. Med sine 94 kvadratmeter og rummelige indretning er der tilstrækkelig plads til op til seks personer, så både familien og vennerne kan nyde ferien sammen. Dette stråtækte sommerhus udstråler den klassiske danske sommerhuscharme og hygge.

Lys og komfortabel indretning

Inde i sommerhuset bliver I mødt af en lys og indbydende atmosfære, hvor træpanelerne strækker sig op til kip og store vinduer lader det naturlige lys strømme ind. Den åbne indretning forbinder køkken, spisestue og stue på en elegant måde, så I let kan nyde hinandens selskab fra ethvert hjørne af ferieboligen. Og takket være opvaskemaskinen bliver oprydningen efter måltiderne en leg.

På kolde morgener eller sene aftener kan I samles omkring brændeovnen i stuen, hvor I kan hygge jer med en god bog på sofaen eller spille et spil kort ved bordet.

De tre soveværelser, alle med komfortable dobbeltsenge, giver plads til seks personer og tilføjer en ekstra charme med direkte adgang til terrassen. Her kan I starte dagen med en kop kaffe og nyde naturens skønhed omkring jer.

Sommerhusets badeværelse er et sandt velvære-tilflugtssted, der forkæler jer med både sauna og tømmespa. Efter en dag i Houstrups fantastiske natur kan I lade musklerne slappe af og genoplade energien her. Og med vaskemaskine og tørretumbler er det nemt at holde garderoben ved lige. Udover det rummelige badeværelse er der også et ekstra gæstetoilet til ekstra bekvemmelighed.

Omgivet af natur – afslapning og hygge

Fra sommerhusets stue åbner terrassedørene sig ud til en rummelig terrasse, der omkranser hele huset – så der altid er et solrigt spot at nyde morgenkaffen eller et afslappende glas vin ved aftenstid.

På terrassen finder I alt, hvad I kunne ønske jer til udendørs hygge. Der er en praktisk gasgrill til lækre udendørs måltider, komfortable havemøbler til afslapning og solvogne til solbadning. I nærheden af terrassen er der også en sandkasse, hvor børnene kan lege og hygge sig i naturlige omgivelser.

Ferieboligen ligger på en 1540 kvadratmeter stor naturgrund, omgivet af træer og buske, hvilket skaber en følelse af privatliv og ro. Her kan I virkelig fordybe jer i naturen og nyde lyden af fuglesang og suset fra trætoppene. 

Familieferie nær Houstrup

Fra sommerhuset er der let adgang til en mangfoldighed af oplevelser for naturelskerne. Området er kendt for sin fredelige, harmoniske og varierede natur, der gør det til det perfekte feriemål. Houstrup Strand, som ligger blot en kort cykel- eller køretur væk, byder på en unik atmosfære af frihed, som både mennesker og dyr nyder.

Blot 3500 meter fra sommerhuset ligger Nr. Nebel, hvor der er rig mulighed for indkøb og for at finde alt, hvad man måtte have brug for. Derudover tilbyder området flere legepladser til glæde for både børn og unge, eller måske frister det med en tur på skinnecyklerne og en oplevelse ud over det sædvanlige?



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.540
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...