Lyst og lækkert sommerhus med lækkert udeområde i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon
Søndervang 88, Houstrup - Søg på husnr. 30550

Dette rigtigt dejlige sommerhus står klar til din ferie i det naturskønne og familievenlige Houstrup. Søndervang 88 er et lyst og moderne indrettet feriehus med sauna. De store flotte terrasser og en carport afrunder billedet af det perfekte feriehus til familieferien med op til 6 personer.

Lyst og lækkert med brændeovn og sauna

Skal det være hyggeligt og samtidigt lyst og moderne, så er dette feriehus i Houstrup det perfekte valg. Huset er ikke stort, men det rummer præcis det, der skal til for en rigtig vellykket ferie ved Vestkysten. Her har I 3 gode soverum med dobbeltsenge, et lyst og moderne badeværelse med gulvvarme og et dejligt opholdsrum med et godt indrettet køkken med opvaskemaskine.

Om aftenen I kan for hyggens skyld tænde op i sommerhusets brændeovn, for den primære varmekilde er en energibesparende varmepumpe og lytte til lidt godt musik, (der kan streames). Husets gode internetforbindelse garanterer, at også teenagebørnene vil med på ferie.

Sol og sommer på den store terrasse på husets afskærmede naturgrund

Feriehuset er beliggende på en skøn og afskærmet naturgrund, hvor I uforstyrret kan nyde livet. Og så snart solen titter frem er det terrassetid. Store, flotte terrasser går rundt om huset på solsiderne og du har her de perfekte betingelser for både solbadning på liggestolene og grillhygge med hele flokken. Skulle vejret være lidt ustadigt vejr, så kan I søge i lå under halvtaget.

Ferie i Houstrup ved Blåbjerg Plantage

Beliggende op til Blåbjerg Plantage og omkranset af lyng- og skovbeklædte klitter er Houstrup det perfekte valg for jer, der elsker den vestjyske natur. De 4 kilometer til havet går ned over et smukt naturområde og kan sagtens klares på cykel. Søndervang 88 er ligeledes det perfekte udgangspunkt for familieudflugter til fx Bork Vikingehavn, lege- og badeland samt Henne Strand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.409
Renoveret / Byggeår:2016 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, tæppe i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...