Lyst og venligt ikke-ryger hus med gode terrasser, sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 117, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30549
5 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2750 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups rolige omgivelser blandt skovens høje træer står dette skønne, lysegrå træsommerhus og venter på jer. Lad jer falde godt til fra start af i de lyse og venlige omgivelser, og nyd de solrige dage på en af husets tre dejlige terrasser.

Bliv budt varmt velkommen og føl feriefreden

Træd ind ad døren og føl straks, hvordan feriefreden sænker sig over jer. De lyse og venlige omgivelser, der gør sig gældende i heleh huset, byder jer varmt velkommen og sørger for, at I føler jer godt tilpas fra første ferieøjeblik.

Gå på opdagelse i det nye hjem for ferien og opdag de fine og rummelige soveværelser, to med dobbeltseng og et enkelt med sovesofa. Der er endda ekstra sovepladser på hemsen til stor glæde for børnene især.

På badeværelset finder I både spabad og sauna, så I kan forkæle jer selv og hinanden ekstra meget i løbet af ferien, og i den store lyse spisestue er der god plads til samvær og hyggeaftener på sofaen.

Tre skønne terrasser og en herlig græsplæne

Fra stuen kommer I ud på den ene af tre herlige terrasser, og nu kan ferien for alvor begynde. Gem udpakningen til senere og smid benene op i liggestolene med det samme, mens børnene har god plads til leg og boldspil på græsplænen.

Skulle det blæse op eller lægge an til regn, finder I mod syd en skøn afskærmet terrasse, der tilmed er delvist overdækket. Og skulle regnen tage over, kan I stadig nyde udsigten gennem de store vinduespartier i stuen, mens blæsten suser uden for døren.

Med Søndervang 117 som ferieadresse får I et ekstra godt udstyret hus med alt, hvad ferien behøver. Bare læn jer tilbage og nyd tiden langt væk fra den grå hverdag. Det er ægte ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30549

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus erfüllt zu 99.9 % unsere Vorstellungen.

DK
D.
sagde , Danmark

Gemütlich eingerichtet und sehr gut ausgestattet. Gerade die Küche überzeugt mit einer umfangreichen Ausstattung hinsichtlich Geräten und Utensilien.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich sauber und Praktisch eingerichtet. Die Überdachte Terasse und die Aussendusche haben uns sehr gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...