Sommerhus med brændeovn, udestue og stor have, hund tilladt

3
icon
icon
icon
Søndervang 40, Houstrup - Søg på husnr. 30546

På en stor og velholdt plænegrund i Houstrup ligger dette sommerhus med plads til 6 personer. Blandt sommerhusets faciliteter er både den klassiske brændeovn og en hyggelig udestue, og hunden er også hjerteligt velkommen på feriematriklen. Trænger I til fred og ro, og vil I gerne have hunden med på ferie, så er Søndervang 40 måske noget for jer.

Sommerhus til 6 personer med brændeovn og udestue

Det 111 kvadratmeter store murstenshus rummer plads til 6 personer (og 1 hund). Pladsen fordeler sig på 3 soveværelser, et badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine, et åbent opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling samlet og en udestue.

Opholdsrummet fungerer som sommerhusets hjerte og feriens mødested. Her kan I samle hele flokken til hyggelige feriestunder med god mad, brætspil og afslapning på sofaen. Brændeovnen sørger for god stemning og dejlig varme hele året rundt.

Fra stuen kommer I ind i et af feriehusets highlights, udestuen. Gennem de store vinduer har I frit udsyn til Houstrups grønne natur, og der findes næppe noget mere afslappende end at nyde en varm kop kaffe, mens regnen trommer på ruderne.

Stor, afskærmet plænegrund, carport og kort vej til smukke naturoplevelser

Sommerhuset ligger på en stor og velholdt plænegrund, der er godt afskærmet af høje træer og buskads. Her er der masser af plads til leg og boldspil, og børnene såvel som hunden vil elske at tumle rundt i haven, mens I læser en god bog på terrassen – og hvem ved, måske kan de få lokket jer med til et spil fodbold eller en omgang kongespil i det gode vejr?

I kan parkere bilen i carporten, så den altid står godt beskyttet, og længes I efter Vesterhavets brusen og den hvide sandstrand, kan I starte bilen op og køre de få kilometer, der er mellem jer og stranden.

Houstrup er generelt et fredeligt ferieområde med masser af smukke naturoplevelser. Ud over Vesterhavet har I kort vej til Blåbjerg Plantage, hvor I kan udforske det vestjyske hedelandskab helt tæt på, og måske er I heldige at spotte et rådyr eller to på turen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 1.782
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...