Sommerhus med brændeovn, udestue og stor have, hund tilladt

3
icon
icon
icon

Søndervang 40, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30546
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor og velholdt plænegrund i Houstrup ligger dette sommerhus med plads til 6 personer. Blandt sommerhusets faciliteter er både den klassiske brændeovn og en hyggelig udestue, og hunden er også hjerteligt velkommen på feriematriklen. Trænger I til fred og ro, og vil I gerne have hunden med på ferie, så er Søndervang 40 måske noget for jer.

Sommerhus til 6 personer med brændeovn og udestue

Det 111 kvadratmeter store murstenshus rummer plads til 6 personer (og 1 hund). Pladsen fordeler sig på 3 soveværelser, et badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine, et åbent opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling samlet og en udestue.

Opholdsrummet fungerer som sommerhusets hjerte og feriens mødested. Her kan I samle hele flokken til hyggelige feriestunder med god mad, brætspil og afslapning på sofaen. Brændeovnen sørger for god stemning og dejlig varme hele året rundt.

Fra stuen kommer I ind i et af feriehusets highlights, udestuen. Gennem de store vinduer har I frit udsyn til Houstrups grønne natur, og der findes næppe noget mere afslappende end at nyde en varm kop kaffe, mens regnen trommer på ruderne.

Stor, afskærmet plænegrund, carport og kort vej til smukke naturoplevelser

Sommerhuset ligger på en stor og velholdt plænegrund, der er godt afskærmet af høje træer og buskads. Her er der masser af plads til leg og boldspil, og børnene såvel som hunden vil elske at tumle rundt i haven, mens I læser en god bog på terrassen – og hvem ved, måske kan de få lokket jer med til et spil fodbold eller en omgang kongespil i det gode vejr?

I kan parkere bilen i carporten, så den altid står godt beskyttet, og længes I efter Vesterhavets brusen og den hvide sandstrand, kan I starte bilen op og køre de få kilometer, der er mellem jer og stranden.

Houstrup er generelt et fredeligt ferieområde med masser af smukke naturoplevelser. Ud over Vesterhavet har I kort vej til Blåbjerg Plantage, hvor I kan udforske det vestjyske hedelandskab helt tæt på, og måske er I heldige at spotte et rådyr eller to på turen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30546

DE
D.
sagde , Deutschland

Idyllisches Ferienhaus mit viel Grundstück , niedlich , ruhige Gegend und Platz für die ganze Familie

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus mit tollem Wintergarten,sehr grossen bequemen Betten.Der Wintergarten bietet einen schönen Blick in den Garten und bei Regen ist er ein wundervoller Ort zum Entspannen.Die gesamte Ausstattung hat für unsere Bedürfnisse vollkommen ausgereicht. Unser Hund und wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder hierher.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Fereinhaus, sehr ruhig gelegen, mit einem gemütlichen Wintergarten. Zwei der Schlafzimmer sind ungewöhnlich groß und die Einrichtung des Hauses ist modern mit sehr liebevollen Details. in der Küche habe ich nichts vermisst und es gibt sehr viel Nebengelass. Ich habe mich dort sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 1.782
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...