Ferie med hyggelig indretning og skøn natur

3
icon
icon
icon

Hedevang 86, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30544
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i et hyggeligt ferieområde og ikke langt fra Blåbjerg Plantage ligger dette hyggelige feriehus på Søndervangen 18. Huset er omgivet af skøn natur og har en hyggelig indretning med små personlige detaljer. Det skaber en rigtig sommerhusstemning både i og udenfor huset.

Hyggelig indretning med plads til hygge

Ud over husets beliggenhed på en ugeneret grund, har sommerhuset en hyggelig charme. Opholdsrummet er husets hjerte, og herfra har I adgang til terrassen, spisekrogen og køkkenet. Indretningen er hyggelig og alt fremstår lyst, pænt og velholdt med trævægge, trælofter og loftet i kip.

Efter en lang gåtur kan I tænde op i brændeovnen og hygge i stuen. De store vinduer inviterer naturen indenfor og giver følelsen af et dejligt frirum for hele familien, mens ovenlysvinduet lader solens stråler slippe ind.

Huset er indrettet til 6 personer med sovepladser fordelt på 3 fine soveværelser med dobbeltseng, enkeltsenge og køjeseng – det perfekte valg til den næste familieferie.

Dejlig ugeneret terrasse og skønt naturområde

Her bor I helt ude skoven; Feriehuset ligger på en dejlig plænegrund, som er omkranset af træer. Det giver jer masser af privatliv i og omkring huset. Her kan I sidde ugeneret på terrassen og nyde solen og ferien, mens børnene leger.

Sommerhuset ligger desuden ikke langt fra Blåbjerg Plantage. Et fantastisk naturområde, som har et rigt plante- og dyreliv. Et godt stisystem gør, at I kan opleve fuglelivet helt tæt på, og I kan både udforske området til fods eller på cykel.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30544

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist weiter zu empfehlen.Im Bad moderne Schränke,Wohnzimmer geschmackvoll eingerichtet.Im Küchenbereich ist alles vorhanden,was man zum Kochen braucht.Es fehlt an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gepflegtes, kleines Haus der Mittelklasse. Gemütlich und funktionell eingerichtet ohne Schnickschnack und übertriebene Nippes. Das Grundstück liegt relativ ruhig am Ende des Weges und ist kaum einsehbar. Preis/ Leistungsverhältnis absolut in Ordnung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, kleines und sehr gemütliches Ferienhaus, dass wir aus diesem Grund auch schon mehrfach gebucht haben. November 2024 ist schon gebucht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:57 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2006 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...