Hyggeligt stråtækt feriehus med gode terrasseforhold

3
icon
icon
icon

Højsvej 1, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30456
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig naturgrund med mange træer og rigtigt gode læforhold i Houstrup ligger dette dejlige stråtækte feriehus med plads til op til 6 personer. Indvendig er huset træbeklædt og indretningen er hyggelig i lys retro-stil med højt til loftet, – det perfekte sted for en skøn ferie med den lille familie.

Terrassehygge ude – brændeovnshygge inde

Er du til terrassehygge med skønne naturomgivelser, er Højsvej 1 det rigtige sted for dig. Der er direkte udgang fra stuen med det store panoramavindue. På terrassen finder du både grill og solvogne, som hurtigt kommer i brug, da du altid kan finde et lækkert læhjørne – der er nemlig terrasse på begge husets sider. Skulle det dryppe lidt, kan man søge ind under det overdækkede område, så det er bare med at svinge benene op og nyde roen.

Indendørs er der god plads til madlavning og hygge i det åbne køkken alrum. Et stort fjernsyn indbyder til at afrunde dagen i sofaen, – eller hvad med en god bog imens brændeovnen knitrer i baggrunden. Derudover råder feriehuset over en energibesparende varmpumpe, som nemt og hurtigt kan varme ferihuset op.

Højsvej 1 er indrettet med 2 soveværelser og en stor lys hems, der byder privatliv og hule-feeling for de større børn, som sikkert også vil glædes over husets udmærkede internet. Der er i øvrigt gulvvarme i husets badeværelse. 

Super beliggenhed til naturoplevelser og udflugter

En tur til den brede sandstrand er et ”must”, men Houstrup har endnu mere at byde på: Det ligger lige op til det smukkeste skov og klitlandskab, der indbyder til cykel- og vandreture eller måske en smuk ridetur langs Ringkøbing Fjord ved solnedgang.

De omkringliggende feriebyer, såsom Henne Strand, Bork Havn eller fiskerbyen Hvide Sande byder på oplevelser, shopping og lækre softice året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30456

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Zustand,ruhige Lage,schönes Grundstück,alle Vorraussetzungen für einen schönen Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren begeistert vom Ferienhaus. Es war sehr gemütlich und ansprechend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gemütliches Ferienhaus, wohnlich eingerichtet. Gut geschützt mit Spielplätzen und Strand auf Fahrraddistanz.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barneseng, barnestol, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...