Hyggeligt stråtækt feriehus i charmerende Houstrup – hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30389
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Peder Larsensvej 17. Et dejligt og hyggeligt feriehus i naturskønne Houstrup, der kan danne rammerne omkring en dejlig ferie. Sommerhuset er på hele 125 m2 og har plads til 6 feriegæster. Her er spa, sauna samt alle hverdagens hjælpere, så I kan holde en afslappende ferie i rolige omgivelser.

Lyst og rummeligt feriehus med boblebad

Bliv budt velkommen i dette fine sommerhus, som bliver jeres base for en hyggelig ferie i Houstrup. Her er plads til familielivet og mulighed for at medbringe familiens firbenede venner, hundene. De 125 kvadratmeter byder blandt at på 3 fine værelser og 2 badeværelser. På det ene badeværelse har I mulighed for lidt velvære og afslapning med spa og sauna – helt perfekt efter en god lang dag med eventyr!

Feriehusets hjerterum må dog være det lyse opholdsrum, der forener køkken og stue i ét.  Det store vinduesparti inviterer solens stråler indenfor, og brændeovnen sørger for varme og ægte feriestemning året rundt. Her er et veludstyret køkken med opvaskemaskine og stor 100L fryser, hvor I kan diske op med nogle lækre retter, der samler familien omkring spisebordet. Efter maden kan I samles i sofaerne. Med et Chromecast kan I her streame jeres yndlingsfilm eller serier og nyde underholdning sammen. Herfra er der også udgang til dejlige terrasse.

Dejlig have afskærmet af de smukke fyrretræer

Mod syd har I den dejlige terrasse, som er godt beskyttet bag de store gamle træer. Her kan I nyde roen, læen og privatlivet. Uanset om I ønsker at slappe af med en god bog, nyde måltider under åben himmel eller bare nyde roen, er her mulighed for det hele.

Houstrup – perfekt for naturelsker

Feriehuset er beliggende i det skønne ferieområde Houstrup nær skov og det brusende Vesterhav, som er 3,5 km herfra. Et hav af cykel- og vandrestier fører jer gennem landskabet, til havet eller den nærliggende Blåbjerg Plantage. Også for lystfiskere er her gode muligheder for at prøve lykken i de omkringliggende søer.

I Nørre Nebel har I mulighed for at handle. Også her ligger en bager, slagter og restauranter, hvis I vil gøre aftensmaden nem!  



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 2.130
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, klinker med gulvarme i stue, trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...