Hyggeligt og lyst feriehus til 4 i naturskønt område

3
icon
icon
icon

Søndervang 57, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30387
4 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Drømmer I om en fredelig ferie ved den smukke jyske vestkyst? Så er dette hyggelige feriehus midt i Houstrups skovlandskab et godt bud! Feriehuset på Søndervang 57 har plads til fire gæster og en hund – et hyggeligt og lyst sommerhus der emmer af sommerhushygge. Hjertelig velkommen!

Rar og venlig atmosfære med funklende brændeovn

Et feriehus med en lys og venlig indretning, der sammen med de store vinduer skaber den rette ferieatmosfære. Et skønt feriehus på 60 kvm med ét badeværelse og to fine soveværelser, hvoraf det ene er med køjeseng. Det bliver helt sikkert et højdepunkt for familiens mindste! Køjesengen måler 80×190 cm.

Stue og køkkenet smelter her sammen som ét, og danner et skønt alrum – feriehusets hjerterum, hvor I alle kan samles. Daybed´en og den store hjørnesofa indbyder til total afslapning med film, en god bog eller et hyggeligt brætspil. Også her kan man nyde en kop kaffe, mens den knitrende brændeovn spreder en dejlig varme i rummet. I det lille søde køkken, kan I sammen lave nogle dejlige måltider eller forberede desserten til aftenkaffen. Praktisk er her en energibesparende varmepumpe samt direkte udgang til terrassen.

Delvist overdækket terrasse og skur til cykler

Feriehuset er beliggende på en grøn plænegrund, hvor I sagtens kan spille kongespil osv. Her er en delvist overdækket fliseterrasse, hvor I kan nyde solen og de lune sommeraftner. På de lune sommeraftner skal der naturligvis tændes op i husets grill – steg nogle ekstra lækre bøffer og nyd dertil et godt glas vin. Dertil er der også en hyggelig shelter, hvis I har mod på at overnatte ude i det fri.

Houstrup er let tilgængeligt på cykel, og det kan derfor anbefales at medbringe eller leje cykler i området. Blåbjerg Plantage er ikke langt herfra. Et smukt naturområde med et rigt plante- og dyreliv. Området indbyder til en masse gode ture – uanset om det er til fods eller på mountainbike. På cykel er der ikke langt til klitterne og de hvide sandstrande.​ Uanset årstiden er her altid skønt at være! Både Vesterhavet og indkøbsmuligheder finder I indenfor få kilometer! I Nørre Nebel ligger også en bager, slagter og restauranter, hvis I vil gøre aftensmaden nem!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.017
Renoveret / Byggeår:2012 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...