Lyst og venligt feriehus med indhegnet have

3
icon
icon
icon

Hedevang 76, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30382
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Midt i Houstrup Plantage finder I dette smukke rødstensferiehus med sauna. Et dejligt sommerhus med brændeovn, læfyldte kroge på terrassen og indhegnet grund – perfekt for småbørnsfamilien eller hundeejeren. Feriehuset ligger tæt på Blåbjerg Plantage, hvor I kan gå smukke ture eller køre mountainbike.

Afslapning foran brændeovnen eller i saunaen

Sommerhuset på Hedevang 76 er lyst og indbydende. Her fornemmer man de skønne feriefornemmelser, og her kan op til fem personer og en hund få lov at holde en dejlig ferie i gode rammer. Planløsningen rummer 3 fine værelser, hvoraf den ene soveplads, er en køjeseng, et funktionelt badeværelse, sauna og hjerterummet, alrummet.

I alrummet kombineres stue og køkken – et dejligt rum, hvor familien kan grine sammen på tværs af rummet. Køkkenet er velfungerende og udstyret med separat fryser (60L) og opvaskemaskine. Her kan I sammen fremtrylle et dejligt måltid, der samler flokken omkring spisebordet. Nyd middagen og ryk efterfølgende ind i stuen, hvor I kan holde spilleaften eller se en god film. På de køligere dage holder den hyggelige knitrende brændeovn jer varme! Praktisk er her også en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan bruge.

Efter en dejlig dag i skoven eller lang gåtur ved stranden, findes der intet bedre end at blive varmet godt igennem. Tænd op i saunaen og mærk varmen – dét får musklerne til at slappe helt af!

Indhegnet grund og roligt område

Fra stuen er der udgang til terrassen, hvor havemøblerne venter på jer! Her kan I nyde solen med en god bog, solbade eller spille fodbold på græsset – mulighederne er mange. Som et stort plus er grunden indhegnet, 60 cm højt, så både børn og hunden kan udforske naturgrunden. Børnene kan lege på gyngerne ved feriehuset eller give den gas på naturlegepladsen i nabolaget. Området Houstrup er et roligt, børnevenligt miljø med den skønneste natur.

Oplevelserne er ikke langt herfra

Når man holder ferie langs Vestkysten, skal man selvfølgelig forbi de hvide sandstrande. Uanset årstiden er her altid skønt at være! Både Vesterhavet og indkøbsmuligheder finder I indenfor få kilometer! I Nørre Nebel ligger også en bager, slagter og restauranter, hvis I vil gøre aftensmaden nem!

I de omkringliggende byer findes også et hav af aktiviteter. I bil når man hurtigt til Hvide Sande, som blandt andet er kendt for deres fisk. Bork Havn er bestemt også et besøg værd, hvis I er vilde med vandsport. Er I mere til historie, ville I helt sikkert nyde kun at bo en lille køretur fra Tirpitz i Blåvand og Flugt i Oksbøl.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.582
Byggeår:1980

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...