Lyst og hyggeligt sommerhus til hele familien – 2 hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestervang 13, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30372
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Vestervang 13! Dette charmerende sommerhus på 84 kvadratmeter er det ideelle tilflugtssted til seks personer og deres firbenede venner. Bygget i 1984 og renoveret i 2019, kombinerer dette hus bekvemmeligheder med en hyggelig atmosfære, der inviterer til afslapning og samvær.

Indendørs charme og brændeovnen

Ved ankomsten mødes I af en indbydende entre, hvor en praktisk tørretumbler og vaskemaskine står klar til at lette jeres ophold. Her kan I nemt holde tøjet rent og tørt, selv under længere ferier.

Det veludstyrede køkken, komplet med opvaskemaskine, åbner op til en hyggelig stue og spisestue, hvor I kan nyde kulinariske oplevelser og samtidig være sammen. En effektiv varmepumpe sørger for behagelige temperaturer året rundt, mens brændeovnen tilføjer en ekstra dimension af hygge, perfekt til kølige aftener. De lyse træpaneler og store vinduer skaber en luftig og indbydende atmosfære, der straks får jer til at føle jer hjemme.

Med tre indrettede soveværelser, herunder en rummelig 180-dobbeltseng og to komfortable 140-dobbeltsenge, er der rigeligt med plads til hele familien eller jeres vennegruppe. Badeværelset med gulvvarme fuldender oplevelsen af komfort, og sikrer en behagelig start på dagen.

Afslapning under åben himmel

Direkte fra sommerhusets stue kan i træde ud på sommerhusets store afskærmede terrasse. Den store terrasse giver masser af plads til hele familien at nyde solen eller slappe af i skyggen. Der er rigeligt med udendørs møbler til rådighed, herunder en grill til lækre udendørs måltider, havemøbler til afslapning, solvogne til at nyde solen og en parasol til at skabe skygge på varme dage.

Herfra kan I træde ud på den 1768 kvadratmeter store naturgrund. Børnene vil elske haven, hvor de kan svinge sig højt på gyngen og lege frit i det udendørs rum.

For de, som foretrækker at holde deres køretøj i tørvejr, er der en carport til rådighed.

Eventyr til lands og vands

Området omkring sommerhuset byder på en skøn beliggenhed med kun 5500 meter til havet og 1900 meter til nærmeste indkøbsmuligheder.

Når man træder ud ad sommerhusets dør, er man omgivet af en stemning af fred og harmoni, hvor lyden af bølgerne og vinden i træerne bliver soundtracket til ens ophold. Houstrup Strand er let tilgængelig, og her kan man nyde lange dage med sol, sand og hav. For de eventyrlystne er der også mulighed for at udforske Blåbjerg Plantage, der ligger lige i nærheden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.768
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...