Charmerende sommerhus med anneks til familieferien

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 74, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30359
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Hedevang 74 venter dette hyggelige sommerhus, til 6 personer og et kæledyr, på at byde jer velkommen. Sommerhuset, der blev renoveret i 2023, er med sin lyse indretning den perfekte ramme for jeres næste ferie. Beliggende i det fredelige Houstrup er det det perfekte udgangspunkt for at udforske Vestjylland.

Hyggelige stunder foran brændeovnen

Sommerhusets indre udsender en varm og indbydende atmosfære med sine lyse træpaneler, der skaber den perfekte ramme for en ægte sommerhusstemning. I kan nyde ferien til sidste sekund, da slutrengøring er inkluderet. Ferieboligens køkken smelter sammen med spisestuen og stuen, hvilket giver jer mulighed for at være sammen som familie, mens nogle forbereder måltider, og andre nyder et kortspil. I kan også finde jer til rette i stuens sofa, hvor i kan nyde en kop kaffe foran brændeovnen. Alternativt kan I, der sætter pris på bæredygtighed, benytte den energisparende varmepumpe, der ikke kun sikrer en behagelig temperatur, men også bidrager til en mere miljøvenlig ferieoplevelse

Med to værelser og et anneks, alle udstyret med dobbeltsenge på 140×200, tilbyder dette sommerhus komfortabel indkvartering til hele familien eller en gruppe venner. Et badeværelse med gulvvarme tilføjer ekstra bekvæmmelighed og med tilgængelig vaskemaskine og tørretumbler bliver opholdet både praktisk og behageligt.

Afslapning og aktiviteter for store og små

Sommerhuset hviler på en 1729 kvadratmeter naturgrund, hvor omgivelserne indbyder til udendørsaktiviteter og afslapning. Træd ud på den åbne og delvist afskærmede terrasse og lad jer omfavne af atmosfære. Her, blandt havemøbler, solvogne og en veludstyret grill, er I forsynet med alt, hvad I behøver for en perfekt udendørs hyggestund.

Lad børnene opdage sandkassen og gynge, der venter på deres legende udforskning af haven og lad aftenen slutte af med samling omkring det hyggelige bålsted med snobrød.

Udendørsentusiasternes feriested

Houstrup er kendt for sin fredelige og harmoniske atmosfære, der tilbyder en velkommen pause fra hverdagens travlhed. På Hedevang 74 får I det bedste fra begge verdener med blot 3000 meter til det forfriskende hav og 2000 meter til nærmeste indkøbsmuligheder. Beliggende i Houstrup, er dette område et sandt paradis for udendørsentusiaster, med et væld af aktiviteter lige uden for døren.

Med et overflødighedshorn af aktiviteter bliver Houstrup et uimodståeligt feriested. Cyklister vil elske de endeløse stier og stier, der snor sig gennem det spektakulære klitlandskab, hvoraf en fører til den maleriske Henne Strand. Uanset om I foretrækker at udforske til fods eller på to hjul, byder Houstrup på en mangfoldighed af muligheder for at skabe uforglemmelige ferieminder.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 1.729
Renoveret / Byggeår:2023 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...