Charmerende feriehus med stråtag og bindingsværk

4
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 82, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30358
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Hans Hansvej 82 er et charmerende tilflugtssted beliggende i enden af en lomme. Med sit stråtag og bindingsværk udstråler denne feriebolig en særlig atmosfære, der inviterer til afslapning og hygge. Oprindeligt opført i 1976 og renoveret i 2022, bevarer sommerhuset sin autentiske charme samtidig med moderne bekvemmeligheder. De synlige spær i loftet tilføjer en ekstra dimension til den hyggelige sommerhusstemning, der indhyller denne 130 kvadratmeter store oase.

Charmerende og hyggelig indretning

Feriehuset indvendigt er udstyret med moderne bekvemmeligheder og charmerende detaljer, der skaber den perfekte ramme for en afslappende ferie. Der er en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed, så du kan let holde dit tøj rent og frisk. En varmepumpe sikrer behagelige temperaturer året rundt. Med to soveværelser, der hver har en seng på 140×200 cm, og et anneks med en yderligere seng af samme størrelse, er der rigeligt med plads til familien.

Køkkenet er forbundet direkte med spisestuen og stuen, hvilket gør det nemt at tilberede måltider og samtidig være sammen med familien. En brændeovn sørger for ekstra hygge i stuen, hvor I kan nyde et spil kort eller bare slappe af. En karnap i forbindelse med stuen tilfører masser af naturligt lys, hvilket gør det til det perfekte sted at læse en god bog eller nyde en kop kaffe.

Ferieboligens badeværelser er udstyret med gulvvarme, og det er en sand fornøjelse efter en lang dag ved havneområdet. Derudover har sommerhuset en infrarød sauna til ekstra afslapning.

Afslapning og leg for store og små

Det stråtækte sommerhus er indlejret på en 1729 kvadratmeter stor naturgrund, omgivet af store træer, der skaber en atmosfære af hygge og leg i haven. Udenfor tilbyder ferieboligen en grill, havemøbler og solvogne til afslapning under åben himmel.

For børnene er der en gynge, en sandkasse og et legehus, der indbyder til timevis af sjov og leg. Rundt om feriehuset findes både en afskærmet og en åben terrasse, hvilket giver mulighed for at nyde solen hele dagen, når den skinner.

Naturoplevelser til fods og på cykel

I nærheden af sommerhuset er der en række attraktive aktiviteter og faciliteter. Med indkøbsmuligheder kun 3 kilometer væk og havet inden for 2 kilometer, er bekvemmelighederne tæt på.

Houstrup er kendt for sin fredelige og harmoniske atmosfære samt sine forskelligartede ferieaktiviteter. Houstrup Strand, nemt tilgængelig på cykel eller i bil, byder på en unik atmosfære, der giver feriegæster en følelse af frihed. Området er populært blandt cyklister, der kan udforske det smukke klitlandskab, og gående, som begiver sig ud i Blåbjerg plantage.

Med så mange aktiviteter og bekvemmeligheder lige i nærheden er der masser af muligheder for en sjov og afslappende ferie i Houstrup.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 2.945
Renoveret / Byggeår:2022 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...