Lyst og flot sommerhus på stor naturgrund i Houstrup

4
icon
icon
icon
icon

Pugeldal 30, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30355
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På en 2116 kvadratmeter stor naturgrund i Houstrup, omkranset af høje træer, ligger sommerhuset på Pugeldal 30, som i 2023 gennemgik en stor renovering. Her er der plads til at 6 personer kan nyde en afslappende ferie i naturskønne omgivelser.

Ferietid betyder nærvær i gode rammer

Sommerhuset, som går under det søde navn ”Hybenhytten”, er i 2023 blevet renoveret og fremstår lyst og venligt med en stilfuld og moderne indretning. De 76 kvadratmeter fordeler sig blandt andet på de 3 værelser, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltsenge og det sidste soverum har 2 enkeltsenge.

Opholdsrummet, hvor stue og spisestue er samlet med direkte adgang til køkkenet, er perfekt til at nyde hinandens nærvær mens i hver især laver noget forskelligt. Nogle er måske gået i køkkenet for at bage noget lækker kage, mens andre nyder duften deraf, mens de læser en god bog i sofaen, lægger puslespil eller planlægger morgendagens aktiviteter.

Opvarmningskilden er en varmepumpe, som hurtigt og effektivt skaber en behagelig temperatur og godt indeklima. Det er godt til både miljøet og pengepungen. I værelserne er der el-radiatorer til at supplere med og badeværelset har også gulvvarme. Når hyggen skal helt til tops, kan I tænde op i brændeovnen og nyde synet af de fortryllende flammer, mens varmen breder sig og skaber den helt rigtige atmosfære.

Stor grund med plads til at holde ferie

Fra stuen kan I gå direkte ud på terrassen, der både har en overdækket og åben del, så I kan sidde udenfor uanset vejret. Her finder I både havemøbler, solvogne og en grill, så I rigtig kan slappe af og lave lækre måltider, der smager af sol og sommer.

Den 2116 kvadratmeter store grund råder også over et stort græsareal, hvor I rigtig kan brænde krudt af. Til børnene er der også en sandkasse og et legetårn med både rutsjebane og gynge.

Naturskønne Houstrup

Med sommerhusadresse på Pugeldal i Houstrup er I aldrig langt fra naturen og kilometervis af cykel- og vandrestier. Vesterhavet ligger blot 3 kilometer væk og er selvfølgelig et must at besøge uanset vejr og årstid.

Nørre Nebel ligger heller ikke langt fra Feriehuset. Her kan I gøre jeres indkøb i både dagligvarebutikker, hos bageren og i andre specialbutikker.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.116
Renoveret / Byggeår:2023 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...