Hyggeligt sommerhus med plads til hele familien

3
icon
icon
icon

V. Hennebysvej 6, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30341
6 pers.
Antal personer
3700 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

I det naturskønne Houstrup finder I på V. Hennebysvej 6 dette hyggelige sommerhus med plads til hele familien. Det er det perfekte hus til børnefamilien med en stor legeplads som nabo. Ferieboligen skaber optimale rammer til at hygge sammen foran brændeovnen eller med aktiviteter på den store plænegrund.

Børnevenlig indretning med plads til hele familien

Sommerhuset indbyder til en skøn ferie for op til 6 personer samt 1 husdyr. I 1 af soverummene er der dobbeltseng og i de andre 2 er der køjesenge, som børnene helt sikkert vil elske. Badeværelset er desuden udstyret med gulvvarme, så I får en behagelig opvarmning her.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og er i direkte forbindelse med spisestuen og stuen. Her kan I samles ved spisebordet eller i sofaen til diverse brætspil eller puslespil. En brændeovn i sommerhusets stue afrunder billedet og giver den klassiske sommerhusstemning.

Når I rigtig skal slappes af, kan I tænde op for saunaen, – en sand fornøjelse at slappe af efter en dag med bevægelse i Houstrups skønne natur eller en hel dag på den nærliggende legeplads.

Hygge, boldspil og brændeovn

I det charmerende sommerhus findes en udestue, der stråler af charme. Her kan I nyde morgenkaffen og dele en masse hyggelige stunder. I udestuen er der endnu en brændeovn, som spreder behagelig varme og knitrelyde, hvor I kan samles til lange aftener, indhyllet i den hyggelige atmosfære.

Fra stuen har I direkte udgang til en fin lukket terrasse, ideelt hvis I har mindre børn eller husdyr med. Terrassen er desuden udstyret med liggestole, grill og andre havemøbler. Sommerhuset er omgivet af den 1720 kvadratmeter store plænegrund, der indbyder til leg og aktiviteter under solens stråler. Her kan større børn løbe frit omkring, mens hunden logrer og jagter bolden. I kan også udnytte bålpladsen og riste skumfiduser mens mørket falder på. Og hvis haven ikke er nok, har sommerhuset den perfekte nabo – en stor legeplads!

På V. Hennebysvej 6 finder I også lademulighed til jeres el-bil, så I kan slappe af hjemme på adressen mens bilen lader op til jeres næste eventyr.

Muligheder lige uden for døren

Med kun 3,7 kilometer til havet kan I nemt tilbringe solrige dage med sand mellem tæerne. På blot 3,3 kilometers afstand finder du indkøbsmuligheder. For naturelskere ligger Blåbjerg Plantage i nærheden, perfekt til gå- og cykelture. Tag en pause og nyd jeres medbragte frokost midt i det fortryllende landskab.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.720
Renoveret / Byggeår:2012 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...