Skønt sommerhus med god terrasse i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 40, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30336
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Jeppesvej 40 i Houstrup finder I dette skønne sommerhus, hvor op til 5 gæster og 1 hund kan holde en dejlig ferie. Sommerhuset er renoveret i 2023 og er lyst og venligt indrettet. Den delvist overdækkede og afskærmede terrasse indbyder til hyggelige stunder med hele familien på solrige sommerdage.

Lyst og indbydende sommerhus med brændeovn

I sommerhuset vil I hurtigt komme i feriestemning. Når taskerne er pakket ud, kan I sætte jer godt til rette i den rummelige stue og tænde op i brændeovnen. Den spreder ikke blot varme, men også en ekstra hyggelig feriestemning. Rummet er lyst og særdeles indbydende, og de store vinduespartier mod terrassen giver et godt lysindfald. I sommerhuset er der Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm til filmaftenen. Som et ekstra plus er der desuden varmepumpe i sommerhuset, I med fordel kan benytte jer af.

Køkkenet og spisepladsen ligger i åben forbindelse til stuen, og her kan I samles om madlavningen. Efterfølgende klarer opvaskemaskinen opvasken for jer, så I har mere tid til hygge og afslapning.

3 værelser til en god nats søvn

Sommerhusets 5 sovepladser er fordelt på 3 lyse værelser, hvor I kan få fornyet energi til morgendagens ferieaktiviteter. Det ene værelse er indrettet med en enkeltseng, mens der er dobbeltseng på de sidste værelser.

Også badeværelset er lyst og indbydende indrettet. Her er der gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse om fødderne. I sommerhuset er der vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for tøjvask i løbet af ferien.

God terrasse på afskærmet naturgrund

Fra stuen har I direkte udgang til træterrassen, hvor havemøbler, liggestole og grill står klar til jer. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, så her kan I altid finde en god krog med læ. Desuden er naturgrunden omringet af træer, så I kan nyde privatlivet uden forstyrrelser.

Efter en begivenhedsrig feriedag er det oplagt at tænde op i grillen, stege saftige bøffer og nyde det lækre måltid på terrassen.

Ferie i naturskønne Houstrup

Sommerhuset ligger i Houstrup, som er et særdeles naturskønt ferieområde. Her er plantager, klitter og skove, og kun 3 kilometer herfra ligger Vesterhavet. Den lange sandstrand indbyder til gode gåture med fødderne i vandkanten på en varm sommerdag, men vandet er et besøg værd året rundt.

Familiens yngste vil helt sikkert elske at lege på en af de mange legepladser, som I finder i området.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.080
Renoveret / Byggeår:2023 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (139 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...