Skønt sommerhus med brændeovn i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Højsvej 10, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30334
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det skønne sommerhusområde i Houstrup ligger dette dejlige sommerhus omgivet af høje træer på Højsvej 10. Her er plads til 6 personer, som sammen kan nyde en hyggelig ferie. Især børn vil elske det udendørsområde, da her både er gynge, sandkasse, legehus og plads til boldspil og leg.

Hyggelig feriebolig med plads til ro og nærvær

De 70 kvadratmeter er indrettet lyst og venligt med en blanding af nyt og gammelt, som giver sommerhuset en rigtig fin og hyggelig atmosfære. Her af 3 soverum, hvoraf 2 af disse er udstyret med 2 enkeltsenge på 70 x 200 cm i hvert værelse, og det tredje rum har en køjeseng, som feriens yngste gæster helt sikkert vil have glæde af.

Opvaskemaskinen i køkkenet vil I helt sikkert få glæde af, så I efter aftensmaden blot kan sætte jer i sofaen uden at tænke på opvasken. Her kan I spille brætspil, læse en god bog eller streame jeres yndlingsfilm og -serier på sommerhusets Chromecast. Skulle den allerbedste sweater blive beskidt, er det heller intet problem, for her står både vaskemaskine og tørretumbler klar til at ordne vasketøjet for jer.

Opvarmningen kan foregå både ved hjælp af el-radiatorerne og feriehusets energirigtige varmepumpe, der hurtigt og effektivt skaber en god temperatur og godt indeklima. Brændeovnen er også en mulighed, der skaber mere end blot varme. De dansende og knitrende flammer giver så hyggelig en stemning – perfekt til en kølig aften.

Stor grund med plads til store og små

Sommerhuset er placeret på en 1337 kvadratmeter stor naturgrund, som er omgivet af høje træer. Her er masser af plads til at boltre sig for både store og små. På matriklen finder I også en sandkasse, gynge og et legehus, hvor yngre børn bestemt kan bruge mange timer på leg. Imens kan de voksne sætte sig på terrassen i de behagelige havemøbler, eller slappe af på en liggestol. Hen ad dagen kan I tænde op i grillen og lave et udsøgt feriemåltid, som kan nydes under åben himmel.

Sommerhuset har et CE-stik, så I kan lade familiens el-bil direkte ved feriehuset – I skal blot selv medbringe det rigtige stik til jeres bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30334

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gemütliches Ferienhaus mit vielen netten Detailsund guter Ausstattung. Es fehlte nichts. Der kleine Kletterwald im Garten war bei den Kids sehr beliebt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.337
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...