Hyggeligt sommerhus på stor naturgrund

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 8, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30325
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Bag de tætte fyrtræer på Peder Larsensvej 8 i Houstrup gemmer sig et hyggeligt sommerhus med stråtag og plads til 5 personer og 1 hund. Her kan I slappe af i naturskønne omgivelser og nyde hinandens nærvær.

Flotte ferieomgivelser

Sommerhuset på 73 kvadratmeter, der med sine hvide vægge og lofter fremstår lyst og indbydende, er indrettet i en stil, hvor gammelt møder nyt og skaber en hyggelig atmosfære. Her er både vaskemaskine og opvaskemaskine, så jeres tøj og service kan blive hurtigt rent, mens I slapper af i stedet.

De 5 sovepladser er fordelt på 3 værelser, hvoraf det første er udstyret med en dobbeltseng, der er 140 cm bred, i det næste soverum er en større dobbeltseng på 180 cm og det sidste har en enkeltseng.

Opvarmningskilderne er mange, for I kan både benytte jer af den energisparende varmepumpe, der hurtigt og effektivt hæver temperaturen og samtidig skaber godt indeklima. I kan også supplere med el-radiatorerne på værelserne. Når hyggen skal skrues helt i top, kan I fyre op i brændeovnen og mærke den skønne varme brede sig, mens synet af de dansende flammer fortryller jer.

Masser af plads udenfor og gode terrasser

De varme dage kan bruges på den 1687 kvadratmeter store naturgrund, hvor græsset står højt, så I kan føle jer i et med naturen. Rundt om sommerhuset er der flere terrasser – både en afskærmet, så I kan sidde i læ, og fra stuen kan I træde ud på den delvis overdækkede terrasse. Det store terrasseområde har både havemøbler, parasol og grill, så I rigtig kan nyde det gode vejr på jeres ferie.

Vesterhavet og Blåbjerg Plantage tæt på

I nabobyen Nørre Nebel, kun 3,5 kilometer væk, finder I et udvalg af dagligvarebutikker og andre specialforretninger. Her er også mulighed for friskbagt bagerbrød om morgenen.

Det brusende Vesterhav er blot 3 kilometer fra adressen på Peder Larsensvej 8 – en skøn cykeltur eller en god vandretur, for vestkystens smukke strande og havet er bestemt et besøg værd uanset årstid.

Blåbjerg Plantage er et skønt område til både cykel- og vandreture. Området har en masse spændende historier tilknyttet, hvis dette interesserer jer. Og ellers kan I blot nyde den unikke natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30325

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll und detailverliebt typisch dänisch eingerichtet, sehr schön!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.687
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, klinker trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...