Hyggeligt træsommerhus omgivet af træer

3
icon
icon
icon
Kirkeflod 50, Houstrup - Søg på husnr. 30299

Hvem kunne ikke tænke sig en sommerhusferie i det skønne, danske landskab? Allerhelst helt ugeneret med plads til at være sammen med dem, man holder af. Leder I efter dette, har I fundet det helt rigtige hus her. Det skønne sommerhus på Kirkeflod 50 ligger omgivet af høje træer midt i Houstrups skov. Her er der god plads til 6 personer, og foran huset finder I en stor græsplæne med plads til leg og spil.

Her vil jeg gerne blive

Det lyst indrettede sommerhus byder på meget mere end bare en gynge og en sandkasse til de mindste. Her er også sørget for de voksne, som kan slappe af i liggestolene på den store terrasse, og under halvtaget kan der grilles i al slags vejr, så ferien kan starte ud på bedste vis med en lækker middag.

Indenfor finder I et veludstyret køkken, hvor der er sørget for det hele, og når I har spist aftensmad, klarer opvaskemaskinen al oprydning for jer, så I kan holde rigtig ferie. Spisestuen er åben og indbydende med dens store vinduesfronter, og om aftenen kan I tænde op i brændeovnen og snakke dagens ferieoplevelser igennem, mens de knitrende flammer fylder stuen med varme.

En beliggenhed for enhver smag

Huset er omringet af Houstrups skov, som er det perfekte udflugtsmål for alle. Her kan I gå lange ture under trætoppene og gå på opdagelse i de flotte naturomgivelser.

På den lange sandstrand, som ligger få minutters kørsel fra huset, kan I også tage en udflugt i varmen og dyppe tæerne i vandkanten, mens børnene boltrer sig i den kæmpemæssige sandkasse. Også Bork Vikingehavn er et besøg værd, og for de mindste vil Lego Land i Billund være et sikkert hit. Her er alt, hvad feriehjertet begærer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, tæppe i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...