Dejligt familiehus med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 64, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30463
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig naturgrund med både lyng og træer ligger Kirkeflod 64. Det er den helt rigtige adresse, når familien rigtigt skal have ferie med plads til det hele, her er 75 m2 feriehus med god plads til 6 personer. Trævægge og lofter sørger for den rette stemning, der understreges af hyggelige møbler og brændeovn.

Hygge og varme med sauna og brændeovn

Kirkeflod 64 er indrettet med 3 gode soverum, et med dobbelt seng, de andre to med to enkeltsenge. Et stort rummeligt køkken-alrum er husets hjerte. Her kan I snildt tilberede dejlige måltider, opvaskemaskinen klarer resten, således er der masser af tid til at hygge med familiespil ved det store spisebord. En energibesparende varmepumpe holder huset varmt, men når der rigtig skal hygges, så tænder man op i brændeovnen og lader aftenen gå på hæld med en god dvd eller den nyeste krimi imens ilden knitrer som baggrundsmusik.

Efter en lang dag ved havet, er der rigtig mulighed for at varme sig op, hygge og forkæle sig selv i husets sauna.

Ugeneret delvist overdækket terrasse indbyder til lange grillaftener

Fra stuen åbner store panoramavinduer og skydedøre op for en dejlig udsigt til grunden med lyng og træbevoksning. Der er direkte udgang til den sydvendte terrasse, hvor der er ro og læ til solslikkeri på husets solvogne imens børnene leger på gyngerne. Da terrassen delvist er overdækket, er der altid mulighed for at tænde op i grillen og tilbringe lange hyggelige aftener med god mad og rødvin, – også hvis det skulle dryppe lidt.

Vandreture med duften af hav, skov og lyng i næsen

Kirkeflod 64 ligger på en dejlig naturgrund med græs og enkelte træer, der er gynger til børnene og garage til bilen. Huset ligger midt i Houstrup, som er kendt for sin nærhed til både skov og strand. Lyng- og skovduften krydres af snerten af saltvand, – her er der højt til himlen og utallige muligheder for vandre- og cykelture i nærområdet. Egnen byder desuden for mange sightseeingsmuligheder. Besøg Bork Havns vikinger eller tag til havnebyen Hvidesande med fiskeauktionerne. I de nærliggende strandbyer kan der altid shoppes lidt, og det siges, at man her kan købe verdens bedste soft-is.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30463

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Haus mit persönlicher Einrichtung. Es war alles vorhanden um eine schöne Urlaubswoche zu verbringen. Auf dem Aussengelände konnten wir viele Vögel, Eichhörnchen und ein Kaninchen beobachten. Außerdem war es sehr ruhig. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser Haus wurde wahrscheinlich vor kurzer Zeit komplett renoviert und eingerichtet. Sehr hell, gemütlich und geschmackvoll. Es fehlte an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut und ruhig gelegen, es ist alles da, was man braucht, Betten waren sehr gemütlich und das Haus hat ein gutes Raumklima. Der Ofen heizt wunderbar und macht es sehr gemütlich, sehr schön war es, dass man Vögel und Eichhörnchen an Futterstellen füttern konnte.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.470
Renoveret / Byggeår:2000 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...