4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

I naturskønne omgivelser mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger dette ældre sommerhus i Houstrup. Med naturen lige for døren får I her et hyggeligt sommerhus beliggende på en ugenert stor grund. Her er der mulighed for at trække stikket og holde en skøn ferie.

Hyggelig atmosfære med brændeovn og anneks

På Pugeldal 38 venter dette sommerhus på jer. Feriehuset på 55 m2 kan huse op til 4 gæster, og her er hunden også velkommen.

Feriehuset er for familien, der gerne vil have lidt fred og ro, for udover de to soverum inde i huset, findes der et lille anneks ved siden af. I annekset er der to sovepladser i dobbeltsengen, som måler 140×200. Mellem de to soverum i hovedhuset findes desuden badeværelset, hvor I har det nødvendige.

Samlingspunktet bliver uden tvivl alrummet. Her finder I køkkenet i åben forbindelse til stuen med spiseplads lige ved siden af brændeovnen. Med loft til kip og de store vinduer giver dejligt naturligt lys. Sæt jer til rette i den bløde sofa og mens I læser en god bog, kan I mærke pejsens varme. Køkkenet giver gode muligheder for at tilberede lækre måltider, mens børnene kan sidde på barstolene og se på. Efter maden klarer opvaskemaskinen resten, så I har mere tid til hinanden. Her er installeret en energivenlig varmepumpe, som sikrer en behagelig temperatur året rundt.

Dejligt og fredeligt uderum

Fra stuen har I adgang til terrassen, som er afskærmet og dermed giver en masse privatliv. Her kan I sidde uforstyrret og nyde roen og naturen. Feriehuset er placeret på en naturgrund omgivet af grønne trækroner, og græsplænen indbyder til leg. Her kan børnene boltre sig med boldspil eller underholde jeres firbenede ven. Her er også en gasgrill til rådighed, som du er velkommen til at bruge – hvad med hjemmelavede burgere tilberedt på grillen? Det vil helt sikkert være et hit hos alle. Fra haven er det desuden ikke ualmindeligt at se egern eller rådyr, som af og til passerer skoven.

Oplevelser på vestkysten

Under jeres ophold skal I bestemt besøge det brusende Vesterhav. Her kan man gå lange ture med hunden, mens vinden blæser om ørerne på jer, eller måske har børnene lyst til at flyve med drage. Om sommeren kan I med fordel også tage badehåndklæderne under armen og blive kølet ned. De daglige indkøb kan gøres i Nørre Nebel, hvor der er en slagter og en bager samt flere supermarkeder. Hvis I vil på shoppetur kan I finde mange hyggelige butikker i Henne Strand eller Blåvand, og så er Esbjerg heller ikke længere væk.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 2.061
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...