Hundevenligt sommerhus til 4 personer med grill i Houstrup

3
icon
icon
icon

Søndervang 107, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30232
4 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I vil bo småt, men godt, så er dette sommerhus på Søndervang 107 lige noget for jer. Her er plads til 4 personer, samt 2 hunde, der helt sikkert vil elske den 1575m2 store og indhegnede grund, hvor de kan løbe frit omkring.

Hygge og nærvær i centrum

Dette hyggelige sommerhus er indrettet med 2 soverum. Det ene værelse er udstyret med dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge. Begge værelser har adgang til stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, som har opvaskemaskine. Når vejret ikke indbyder til eventyr i området, kan I hygge jer i stuen med brætspil, puslespil, en god bog, eller hvad der nu interesserer jer. Fra stuen kan I gå direkte ud på terrassen, hvilket er enormt praktisk, hvis I har hundene med. I kan blot åbne terrassedørene og lade jeres firbenede venner løbe frit på den store, indhegnede grund.

Sommerhuset opvarmes med en energibesparende varmepumpe, som sørger for god temperatur og godt indeklima. Hvis det skal være ekstra hyggeligt, kan I også tænde op i brændeovnen og nyde de knitrende flammer, der spreder en skøn varme. Perfekt til de kølige aftener.

Stor delvis indhegnet grund til stor glæde

Sommerhuset er beliggende på en 1575m2 stor naturgrund. Grunden er delvis indhegnet, så her skal I ikke være bange for at hunden løber ud i indkørslen fra haven.

Den afskærmede terrasse gør det muligt for jer at nyde det gode vejr, selvom det skulle blæse lidt. Her kan I læne jer tilbage i havemøblerne og på solvognene og rigtig nyde det danske sommervejr. Til aften kan I tænde op i grillen, og nyde en lækker grillet bøf og et godt glas vin under åben himmel.

Gode vandrestier og skøn natur

Houstrup er kendt for sin skønne natur, og her finder I et utal af vandre- og cykelstier. Her er blot 4 kilometer til Vesterhavet, som altid er et besøg værd – uanset årstid!

I nærheden af Houstrup ligger byen Nørre Nebel. Her kan I gøre jeres daglige indkøb, hente morgenbrød og nyde de mange butikker. Nørre Nebel Hundeskov er også et besøg værd, hvis I har hunden med. Her kan den lege frit med andre hunde.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30232

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben 11/23 eine Woche dieses super süße Haus gebucht und waren mehr als zufrieden. An Einrichtung und Geschirr fehlte es an nichts. Ein riesen großes Plus geht an das eingezäunte Grundstück. Fazit: ein super gemütliches Haus, toll eingerichtet, es ist alles da was man braucht! Wir kommen wieder! 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines, sehr gemütliches Ferienhaus mit einem schönen Grundstück. Es hat alles, was man für einen erholsamen Urlaub braucht.

DK
D.
sagde , Danmark

Pænt og velholdt hus med god atmosfære

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.575
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...