Dejligt sommerhus med brændeovn til 5 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 75, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30181
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en naturgrund omkranset af træer, bliver I her på Hans Hansensvej 75 i Houstrup ved Nørre Nebel budt velkommen, til en hyggelig indretning med mange lysindfald. Her kan man holde en skøn ferie for familien eller vennegruppen på op til 5 personer.

Hyggelig indretning i nordisk stil

I det charmerende feriehus på Hans Hansensvej 75 er de 70m2 velindrettede i en moderne nordisk sommerhusstil. Når man er klar til at gå til køjs og få hvilet ud, kan man søge mod sommerhusets 3 soverum, der er udstyret med 2 dobbeltsenge og 1 enkeltmandsseng. Desuden er der badeværelse med bruseniche.

Den perfekte feriestart i smukke omgivelser

Det charmerende køkken fra 2022 er udstyret og bekvemt indrettet med både induktionskomfur, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine og en separat fryser, der gør husholdningen nem på jeres ferie. Desuden er varmepumpen med til at gøre jeres ophold energivenligt.

Hyg jer i sofahjørnet med brætspil, krydsord eller en god film, der kan chromcastes, alt imens brændeovnens varmen og knitren breder sig i rummet.

Udenfor på den dejlige naturgrund kan udelivet nydes på den læ-fyldte og afskærmede terrasse, der er udstyret med havemøbler, solvogn og en gasgrill, der kan bruges året rundt, når det er tid til at hygge med bøffer og rødvin. Har I børn med, er der også en sandkasse de kan boltre sig i.

Der er 3,5 km til det brusende Vesterhav, der året rundt er et besøg værd. Desuden ligger smukke Blåbjerg Klitplantage kun 5 km væk, der året rundt er en stor naturoplevelse og dækker 3000 hektar. Her kan I blandt andet gå 20 km af forskellige, afmærkede vandreruter i både fladt og kuperet terræn. Det er også et fedt sted til en tur på mountainbike, her er også 50 km ridesti, og mange muligheder for udeliv med lejr- og grillpladser. Har man lyst til en shopping tur kan man køre til Nørre Nebel, hvor der er et rigt handelsliv eller ud til Henne Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30181

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines nettes Ferienhaus,sehr sauber mit schöner Küche und wirklich ruhig gelegen. Mit dem Ofen einfach und sparsam zu beheizen.
Ein kleiner Gasgrill von Weber steht samt Flasche zur Benutzung bereit.
Was uns sehr überrascht und gefreut hat

DE
D.
sagde , Deutschland

wir fahren schon 20 jahre nach dänemark es ist schon meine wahlheimat geworden

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in dem es an nichts fehlte 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.260
Renoveret / Byggeår:2010 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...