Hyggeligt sommerhus med sauna til 5 personer

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 112, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30171
5 pers.
Antal personer
3300 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Til jeres næste familieferie er dette hyggelige sommerhus på Hans Hansensvej 112 i Houstrup et oplagt valg! I sommerhuset er der plads til en ferie for op til 5 personer, og her kan I blive forkælet med ekstra afslapning i løbet af ferien i den dejlige sauna. Har I en hund, er den også velkommen til at komme med på ferie i sommerhuset!

Afslappende stunder i sauna

I feriehuset på Hans Hansensvej 112 i Houstrup udgør alrummet jeres store samlingspunkt i løbet af ferien. Her kan hele familien være sammen om at lave mad, spille spil og se film – og selv, hvis nogle laver mad, mens andre ser film, kan I stadig nyde hinandens selskab. I alrummet fuldender brændeovnen den hyggelige feriestemning.

Sommerhusets højdepunkt finder I på badeværelset. Her har I nemlig adgang til en dejlig sauna, hvor I kan sætte jer godt til rette og nyde mange afslappende stunder i løbet af ferien. Det er også skønt med en tur i saunaen efter en frisk gåtur eller en tur ved Vesterhavet, så I kan blive varmet godt igennem igen.

I sommerhuset venter jer 3 gode soveværelser, der er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng, hvor I kan få jeres skønhedssøvn i løbet af ferien, så I kan få samlet ny energi til de kommende feriedage i Houstrup.

Lukket, delvist overdækket terrasse

Fra sommerhusets alrum kan I træde ud på terrassen, hvor I kan nyde feriens solrige og varme dage. I kan også sagtens have jeres hund med ud på terrassen, uden den begiver sig på udforskning på egen hånd, da terrassen er lukket.

I har både havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan finde jer godt til rette og bare slappe helt af på en plads i solen. Hvis I skulle få brug for en pause i skyggen, kan I sætte jer ind under den overdækkede del af terrassen.

På sommerhusets udeområde er der også tænkt på feriens yngste gæster, og til dem står der en sandkasse klar, som de kan bygge flotte sandslotte i.

Når det så småt begynder at være tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen på terrassen, så I kan grille nogle saftige bøffer, som I kan nyde på terrassen med et godt glas vin til.

Naturskønne ferieoplevelser

Når I holder ferie i Houstrup, venter jer mange naturskønne ferieoplevelser. I løbet af jeres ferie kan I blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I til fods eller cykel kan komme helt tæt på den skønne natur.

I kan også besøge det skønne Vesterhav, som er et besøg værd, uanset årstiden. Ved Vesterhavet er der både mulighed for lange gåture langs stranden og friske dukkerter i havet. Fra sommerhuset på Hans Hansensvej 112 har I 3,3 kilometer til Vesterhavet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2006 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, barneseng, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...