Lækkert sommerhus til de wellness-glade feriegæster

3.5
icon
icon
icon
icon

Ndr. Skovvej 13, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30064
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et lækkert sommerhus i dejlige og fredelige omgivelser? Så må dette være det perfekte hus til jer. Huset med dets personlige indretning emmer af rigtig sommerhusferie, og spabadet sørger for ekstra forkælelse til de wellness-glade feriegæster.

Indrettet med kærlighed og mulighed for ekstra forkælelse

Der er ingen tvivl om, at I vil mærke feriestemningen med det samme, når I træder ind ad døren på Ndr. Skovvej 13. Det lyse hus er i den grad indrettet med kærlighed, og den personlige stil skinner igennem i samtlige værelser og rum.

Husets hjerte er den åbne køkken- og stueafdeling, der inviterer til masser af samvær og mange hyggelige stunder og snakke over madlavningen, eller et spil kort rundt om sofabordet på de sene aftener, måske med et godt glas vin ved siden af.

Til de wellness-glade feriegæster er der masser af mulighed for selvforkælelse i husets eksklusive spabad med terapi-dyser, som I finder i det store badeværelse.

Nyd de smukke omgivelser i al slags vejr på den åbne og overdækkede terrasse

Det velholdte hus er ikke kun lækkert indvendig, men også udvendigt er det rigtig godt udstyret. Her får I en dejlig terrasse med både et åbent stykke til solskinsdagene især, og et stort overdækket stykke, så de smukke omgivelser kan nydes i al slags vejr.

Til de mindste gæster er der både sandkasse og legehus, og den store græsplæne er velegnet til boldspil og leg for alle feriegæster, store som små. Har I brug for anden underholdning, ligger den skønne strand kun 3 km fra huset – altså blot en kort køretur væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30064

DE
D.
sagde , Deutschland

In dem Ferienhaus ist alles was man braucht im grossen Umfang vorhanden. Die Schlafzimmer sind vom wohnbereich mit zwischen Türen getrennt, sodass hier nichts hindurchdringt. Die offene und überdachte Terrasse lädt zum verweilen einfach nur ein 🙂 Platz für 2 Autos ist ebenfalls vorhanden. Einfach ein schönes Haus, indem man auch mit vielen Personen bequem wohnen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr gemütlich,alle deutsche tv Programme,ideal für Familien mit Kindern,

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und großzügig eingerichtetes Ferienhaus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2005 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (114 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...