Hyggeligt sommerhus i Jegum ferieland

4
icon
icon
icon
icon

Sydskrænten 17, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20415
6 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Beliggende på Sydskrænten 17 finder I dette charmerende sommerhus i Jegum Ferieland, der er klar til at danne rammen om jeres næste afslappende og hyggelige ferie. Omgivet af skøn natur og med masser af komfort, tilbyder dette sommerhus alt, hvad I har brug for til en hyggelig og komfortabel ferie. Bygget i 1996 og gennemrenoveret i 2024, kombinerer sommerhusets traditionele charme med opdaterede faciliteter.

Feriehus med plads til hele familien

Indenfor vil I opleve en hjemlig og indbydende atmosfære, hvor alt er indrettet til at sikre jeres komfort. Det veludstyrede køkken har alle nødvendigheder, herunder en opvaskemaskine samt en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, der gør dagligdagen lettere. Den energibesparende luft til luft varmepumpen sørger for at holde en stabil og behagelig temperatur hele året rundt. I den hyggelige stue kan I finde ro og afslapning foran brændeovnen eller underholdning med Chromecast, perfekte rammer for hyggelige aftener.

Sommerhuset tilbyder rigelig plads med sine fire soverum, der kan rumme op til seks personer. To af værelserne er udstyret med dobbeltsenge, mens de to andre hver har to enkeltsenge. Sommerhuset er også udstyret med ét badeværelse, hvor der er gulvvarme, som sikrer varme fødder på kølige morgener. 

Rummelig og indbydende udendørsområder

Den rummelige 1953m2 grund omkring sommerhuset byder på en dejlig plæne med gynge til børnene samt både en åben og en overdækket terrasse med havemøbler. De varierede terrasseområder er ideelle til grillmiddage, solbadning eller bare afslapning med en god bog.

Den åbne terrasse er perfekt til solrige dage, hvor I kan nyde et måltid under åben himmel, mens den overdækkede terrasse giver skygge og ly på regnfulde dage, så I altid kan være udendørs uanset vejret.

Der er desuden et bålsted, som indbyder til hyggelige aftener med snobrød og skumfiduser. For fodboldentusiaster er der fodboldmål i haven, og der er også forskellige havespil til rådighed, så I kan nyde sjove aktiviteter sammen.

For jer med el-bil er der også ladestik til el-bil, så I kan lade op og være klar til at tage på jeres næste eventyr langs vestkysten.

Spændende oplevelser og aktiviteter i nærheden

Sommerhuset i Jegum Ferieland er omgivet af mange oplevelser for både store og små. En sjov dag kan tilbringes i klatreparken i Oksbøl, hvor både voksne og børn kan prøve kræfter med udfordrende klatrebaner. Er I mere til mentale udfordringer, tilbyder området også et spændende escape room, der vil teste jeres samarbejdsevner og logiske tænkning.

For de mindste er der rig mulighed for at komme tæt på naturen. En tur ned til klappedyrene i selve Jegum Ferieland er altid en sikker vinder. Her kan børnene møde og fodre forskellige dyr, hvilket uden tvivl vil skabe glæde og begejstring.

Området byder også på fantastiske muligheder for daglige indkøb, da der kun er 500 meter til den nærmeste butik. Elsker I at tage på stranden, ligger havet blot 11 kilometer væk, hvor I kan nyde det danske kystlandskab og tage en dukkert i bølgerne.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:95 / 1.953
Renoveret / Byggeår:2024 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...