Moderne indrettet feriehus med sauna og spa i Jegum Ferieland

4
icon
icon
icon
icon

Fyrrelunden 23, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20396
8 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

I det familievenlige Jegum Ferieland finder I dette skønne sommerhus på Fyrrelunden 23. Her er der plads til at 8 personer og 1 hund kan nyde sig en afslappende ferie i det 105 kvadratmeter store feriehus, hvor I kan nyde godt af både sauna og spa.

Dejligt sommerhus med plads til nærvær og afslapning

Sommerhuset, der i 2020 har gennemgået en stor renovering, fremstår lyst og moderne. Her kan I nyde hinandens nærvær i det store opholdsrum, hvor køkkenet er i direkte forbindelse med spisestuen og stuen. Dette giver mulighed for at I alle kan deltage i den samme samtale, mens I hver især laver noget forskelligt. For at I kan nyde jeres ferie til fulde, er her både opvaskemaskine en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, samt en Quooker, så I hurtigt kan lave en kop te direkte fra hanen.

Her er 8 sovepladser, som er fordelt på 4 værelser. 3 af disse er indrettet med en dobbeltseng, der måler 150 centimeter i bredden og det fjerde soverum har 2 enkeltsenge. Overfor sidstnævnte værelse finder I badeværelset, hvor der både er sauna og spa – her kan I komme helt ned i gear og rigtig blive varmet igennem efter en afslappende gåtur på de mange små stier, der er at finde her i Jegum Ferieland.

Sommerhuset opvarmes med el, men vil I skrue op for hyggen på de koldere dage, kan I benytte jer af brændeovnen, som kører på træpiller. Slå benene op, læn jer tilbage i sofaen og stream jeres yndlingsserie på sommerhusets Chromecast, mens varmen fra de knitrende flammer spreder sig og skaber en fantastisk atmosfære.

Mange timers hygge på den store plæne

Fra stuen kan I gå gennem terrassedøren og direkte ud på terrassen, hvor I kan sidde delvis afskærmet. Der står både havemøbler, solvogne, parasol og grill klar til jer – hvad mere skal man bruge for at nyde en var sommerdag i haven?

Den 1650 kvadratmeter store plænegrund giver gode muligheder for at spille bold eller jeres medbragte havespil. Både voksne, børn og hunden vil helt sikkert nyde den store plæne. Til sommerhusets mindste feriegæster er der endda en sandkasse, hvor de kan bygge fine sandslotte.

Jegum Ferieland – en skøn lille ferieby

Fra adressen på Fyrrelunden 23 har I kun 400 meter til Centerbygningen, hvor I kan hente morgenbrød, klappe gederne, lege på den store legeplads og meget mere. Skal I gøre lidt større indkøb ligger nabobyen Oksbøl ikke mange kilometer derfra. Her er der samtidig mange muligheder for aktiviteter, såsom escape room, klatrepark, fodboldgolf, den lokale svømmehal og meget andet.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 1.650
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...