Moderne sommerhus i Jegum Ferieland med brændeovn og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 87, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20390
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På Blomstervangen 87 i det skønne Jegum Ferieland finder I dette moderne indrettede sommerhus, som med sine 93 kvadratmeter har plads til op til 6 personer. Her kan I nyde en afslappende ferie med både spabad og brændeovn i sommerhuset og I kan tilmed lade jeres elbil direkte på adressen.

Flot feriehus med plads til afslapning

Sommerhuset er bygget i 2015 og fremstår lyst og venligt med sin topmoderne indretning. I stuen sørger ovenlysvinduerne for et dejligt og naturligt lysindfald, som skaber god atmosfære. Stuen ligger i åben forbindelse med både spisestuen og køkkenet, så der er gode betingelser for at nyde hinandens nærvær, mens I hver især fordyber jer i forskellige ting – uanset om det er madlavning, et puslespil eller en god bog.

Her er 6 sovepladser fordelt på 3 gode værelser, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltsenge, som er 180 og 140 centimeter bredde. På det sidste værelse er der 2 enkeltsenge – perfekt hvis I har børn med på ferien. I sommerhuset er der både badeværelse og gæstetoilet, så der ikke bliver kø. Begge er udstyret med gulvvarme og på badeværelset er der endda også en lækker spa, så I kan føle jer afslappet fra top til tå.

Både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine står her klar til at klare hverdagens sure pligter for jer. Dertil er der også varmepumpe, så I ikke bare får et godt indeklima, men også hurtigt kan få opvarmet feriehuset på en mere bæredygtig måde. Er I mere til varmen fra brændeovnens flammer, er dette også en mulighed. Læn jer tilbage i sofaen og nyd synet af de fortryllende flammer, der danser så smukt.

Dejlig have og terrasse, samt mulighed for at oplade elbilen

Fra stuen kan I gå gennem døren og direkte ud på terrassen, hvor I har mulighed for at sidde både afskærmet og overdækket, eller nyde solens stråler under åben himmel. I har både parasol, havemøbler og solvogne til jeres rådighed her. Dertil er der selvfølgelig også en grill, så I kan tilberede lækre feriemåltider udenfor.

Den 1612 kvadratmeter store grund er en blanding af både plæne og naturgrund, så I både kan spille bold på plænen og føle jer tæt på naturen i det høje græs. Carporten er et oplagt sted at opbevare cykler eller måske en barnevogn, hvis I har sådan en med.

Hvis I har taget elbilen hertil, er der gode nyheder, for direkte på adressen kan I oplade denne.

Jegum ferieland – en kort køretur fra mange muligheder

En tur til Vesterhavet kan helt klart anbefales og er kun en lille tur med bilen væk. Den kilometerlange sandstrand og de små stier i klitterne indbyder til en dejlig gåtur. I kan tage jer en forfriskende dukkert i havet og måske finde nogle smukke skaller eller rav i bølgerne.

I den nærliggende by Oksbøl er der også en indendørs klatrepark, museer og et escape room, hvis du har lyst til at prøve noget anderledes.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.612
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...