Lyst feriehus med aktivitetsrum og udespa i Jegum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hybenvangen 30, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20384
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På en stor grøn plænegrundt finder I dette skønne rummelige feriehus. Et moderne og lyst sommerhus til otte feriegæster med et skønt uderum, der blandt andet byder på en lækker terrasse, udespa og udebruser. Fritidshuset er beliggende i børnevenlige Jegum Ferieland nær købmanden og en lille café. Velkommen på Hybenvangen 30!

Har I en el-bil, skal I huske eget ladekabel. Direkte ved feriehuset er der nemlig mulighed for at oplade jeres el-bil.

Skønt sommerhus med aktivitetsrum til otte personer

Et rummeligt feriehus på 153 m2 med masser af plads til en eller to familier. De otte sovepladser er fordelt på fire værelser. Der er to badeværelser og feriehuset er indrettet med en forældreafdeling, så der er mulighed for at få en god nattesøvn, selvom andre fortrækker at blive lidt længere oppe.

Hjertet af sommerhuset er det store vinklede køkkenalrum, hvor stuen ligger i forlængelse. Ligesom i resten af feriehuset er her en smagfuld indretning, og gennem de store vinduespartier strømmer dagslyset ind. Her kan I grine sammen, lave dejlig mad i det funktionelle køkken og læse en god krimi i en af de behagelige lænestole. Fra stuen kan I hurtigt tilgå aktivitetsrummet, hvor I kan udfordre hinanden i bordfodbold. Også her er der en hyggelig sofakrog, hvor I kan lave jeres egen mini-biograf med en god film og popcorn.

Forkælelse med udendørs spabad og leg på den grønne plæne

Fra alrummet kan I tilgå den skønne træterrasse, som er delvist overdækket. Her kan I slappe af og nyde solen i de komfortable havemøbler. Som lidt ekstra forkælelse er der et udendørs spabad og en udendørs bruser, hvor I kan slappe af og få løsnet muskler og led – superdejligt efter en lang cykeltur, og her kan man hurtigt glemme tiden.

På de lune sommeraftner, skal I selvfølgelig have tændt op i gasgrillen. Mens familiens grillmester tryller, leget børnene på plænen, der er oplagt til stigegolf, Spikeball eller fodbold. Her sætter fantasien kun grænser! Dæk op under terrassens overdækning og nyd maden med køligere drikkevarer.

Ferie i Jegum for hele familien

Feriehuset ligger i et børnevenligt område nær lokalt aktivitetscenter der blandt andet har tennisbaner, hoppepude og svævebane til børnene. Også her findes Jegum Café og Købmand, hvor sulten kan stilles, og der er mulighed for at købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød. Et naturskønt område hvor der er anlagt omkring 11 km naturstier i området, så der er god mulighed for at tage en rask gå eller cykkeltur.

Når I holder ferie på vestkysten, skal I selvfølgelig en smut forbi det brusende Vesterhav. Kører I til den nærmeste strand, Børsmose Strand, kan I køre bilen helt ned på stranden. Pak strandtasken og nyd en dejlig dag ved vandet. De livlige badebyer, Blåvand og Henne Strand, er heller ikke langt væk. Også her er der smukke strande, gode butikker og hyggelige caféer og restauranter overalt. I området finder I også Tirpitz-museet og den indendørs klatrepark, Jungle Fun.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:153 / 1.580
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...