Hyggeligt sommerhus med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 41, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20363
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til dette charmerende sommerhus på Blomstervangen 41. På disse 74 kvadratmeter kan op til 6 personer sikre sig en behagelig og afslappende ferieoplevelse. Med mange muligheder inden for rækkevidde er dette ferieområde et perfekt valg for jer, der søger en afslappende og underholdende ferie i hjertet af naturen.

Samvær og afslapning i hyggelige omgivelser

Ved ankomsten mødes I af køkkenet, der har en åben forbindelse til stuen, hvilket giver jer mulighed for at lave mad og samtidig være en del af fællesskabet, hvad enten det er under forberedelsen af et lækkert måltid, eller mens I deltager i spil omkring spisebordet. Her er alt, hvad I behøver for at tilberede og nyde oplevelser sammen med hinanden.

I stuen kan I slappe af og nyde hinandens selskab foran den knitrende brændeovn, der spreder varme og hygge på kølige aftener. Morgenkaffen smager ekstra godt, når I sidder sammen i sofaen og planlægger dagens aktiviteter eller taler om de dejlige stunder, I har haft sammen. Der er rigelig plads til at strække benene og slappe af i de komfortable møbler, mens I lader jer fordybe i en god bog eller bare nyder øjeblikkets fred og ro.

Feriehuset har 3 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng, hvor I kan strække jer ud og slappe af efter en dag fyldt med sjov og aktivitet. Børnene vil elske de hyggelige værelser med enkeltsenge og køjesenge, der giver dem deres helt eget frirum til at lege og drømme.

Badeværelset har spa og sauna, hvor I kan lade musklerne slappe af efter en dag fuldt med aktiviteter i området. Med en vaskemaskine og tørretumbler er det nemt at holde styr på feriegarderoben under hele jeres ophold.

Udendørs aktiviteter for store og små

Fra stuen kan I træde udenfor og lade jer fortrylle af den skønne terrasse, der indbyder til udendørs fornøjelser og afslapning. Den store og afskærmede terrasse er det perfekte sted at tilbringe lange sommeraftener i godt selskab med familie eller venner. Her finder I havemøbler, en parasol og grill, der indbyder til udendørs middage og hyggelige stunder under åben himmel. Nyd et glas vin og grillmaden, mens I lytter til lyden af naturen omkring jer og nyder hinandens selskab.

Den 1563 kvadratmeter plænegrund er et sandt paradis for leg og aktivitet. Her kan børnene boltre sig frit og udforske naturen, mens I slapper af i solen og nyder synet af det frodige landskab omkring jer. Lad jer inspirere af den naturlige skønhed, der omgiver jer, og tag jer tid til at opleve de små glæder ved livet sammen med jeres nærmeste.

Alt indenfor rækkevidde

Beliggende kun 10 kilometer fra havet og 500 meter fra indkøbsmulighederne, åbner Blomstervangen 41 op for en verden af ferieoplevelser. I centrum af Jegum Ferieland finder I en hyggelig café, en købmand og en stor legeplads med aktiviteter for hele familien, herunder hoppepude, minigolf, tennis- og boldbaner samt klappe-geder. 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.563
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...