Familievenligt feriehus til 6 personer i Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrelunden 50, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20329
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Fyrrelunden 50 – Et familievenligt sommerhus på 82 m2 til 6 personer. Med både spabad og sauna er afslapning og velvære, garanteret på jeres ferie. Sommerhusets terrasse er delvist overdækket og afskærmet, og her kan hele familien nyde gode stunder i det lune sommervejr.

Plads til familietid og afslapning

Det dejlige feriehus har en hyggelig opholdsstue, hvor I kan hygge jer i hinandens selskab – måske med et sjovt brætspil. Brændeovnen skaber en særlig hyggelig feriestemning med ildens knitren. I kan også bruge den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i sommerhuset.

I sommerhuset er der et badeværelse samt et gæstetoilet, så der ikke opstår alt for lang kø om morgenen. Der er gulvvarme på både badeværelset og på gæstetoilettet. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset. På badeværelset er der spabad og sauna, hvor I rigtig kan slappe af og nyde roen.

Når sengen kalder, kan I fordele jer på de 3 soveværelser til en god nats søvn. Der er 2 værelser der er indrettet med en dobbeltseng, mens det sidste værelse er indrettet med en køjeseng.

Plænegrund med gynge og sandkasse

Sommerhuset ligger på en fin plænegrund med god plads til sjov og leg. Til familiens yngste er der en gynge og en sandkasse.

Sommerhusets terrasse er delvist overdækket og afskærmet. Her står havemøbler, liggestole og grill klar til jer. Til aften er det derfor oplagt med en grillaften for hele familien, mens I nyder solens sidste stråler og morgendagens ferieaktiviteter skal planlægges.

Familieferie i Jegum Ferieland og omegn

Feriehuset ligger i Jegum Ferieland, der er omgivet af hede og skove, der indbyder til lange cykel- og vandreture. Fra sommerhuset er der 400 meter til en lille købmand, og i området er der også mulighed for at spille minigolf.

Det kan anbefales at besøge Henne Strand, som byder på alt, hvad feriehjertet kan begære. I løbet af sommeren er der forskellige aktiviteter for hele familien, og byen byder på et bredt udvalg af butikker og hyggelige caféer og restauranter.

Skulle vejret en dag ikke være på jeres side, kan I tage på gådejagt i Escape History House eller slå jer løs i den indendørs klatrepark Junglefun.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.526
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...