Hyggeligt sommerhus til 5 personer i Jegum

3
icon
icon
icon

Birkelunden 10, Jegum

- Sommerhusnr.: 20328
5 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På en blind vej ligger dette hyggelige sommerhus på Birkelunden 10 i Jegum Ferieland. Her er plads til 5 personer, som her kan slappe af og både nyde ferieboligens brændeovn og de mange fordele, der er netop i dette område.

Plads til hygge, nærvær og fordybelse

Sommerhuset, som gennemgik en stor renovering i 2023, er 64 m2 fordelt på blandt andet 2 værelser, hvoraf det ene er indrettet med dobbeltseng, og det andet med både dobbeltseng og en enkeltseng. Det er oplagt til børnefamilien, eller hvis I er et vennepar, der gerne holder ferie sammen.

I køkkenet er der opvaskemaskine, så I slipper for at klare opvasken i hånden. Køkkenet ligger i åben forbindelse med både stue og spiseområde, så I har ét stort opholdsrum, hvor I alle kan opholde jer, selvom nogle spiller kort eller lægger puslespil ved spisebordet, og andre tilbereder aftensmaden eller læser en god bog i sofaen. I kan også benytte jer af feriehusets Chromecast, så I nemt kan streame jeres favoritter direkte på fjernsynet.

Brændeovnen i stuen skaber med sine dansende flammer den perfekte ferieatmosfære på de køligere dage. Når opvarmningen af sommerhuset skal gå hurtigt, kan I benytte jer af den energibesparende varmepumpe, som nemt og effektivt søger for god temperatur og godt indeklima.

Stor plænegrund og god terrasse

Fra stuen kan I gå direkte ud på terrassen, der delvist er overdækket, så I kan sidde udenfor, selv hvis det skulle dryppe lidt, eller gå i skygge, når solen bager ned. I kan også opholde jer på den åbne del og bare dase i havemøblerne eller på solvognene, mens der er gang i grillen, og børnene spiller bold i haven, hopper på trampolin eller spiller nogle af jeres medbragte havespil.

Jegum Ferieland – et væld af muligheder

Fra adressen på Birkelunden 10 har I ikke langt til hverken indkøb eller aktiviteter, da Jegum Ferieland har begge dele placeret centralt i sommerhusområdet. I kan gå en omvej ad de mange stier og nyde den friske luft, eller I kan gå direkte derover og hurtigt tilbagelægge de 300 m. Ved Centerbygningen er der mulighed for at klappe geder, handle i den lille kiosk, besøge caféen eller tage en lille turnering i bordfodbold, bordtennis eller air hockey, mens I møder nye venner.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2023 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...