Familievenligt sommerhus med dejlig afskærmet have

3
icon
icon
icon

Fyrrelunden 61, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20273
6 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrrelunden 61 i Jegum Ferieland finder I et velholdt sommerhus på den skønneste plænegrund. I et børnevenligt sommerhusområde ligger feriehuset i rolige private omgivelser i ly bag træerne. Her er lagt op til mange hyggelige timer på terrassen eller afslapning med spa og sauna. Jegum ligger i køreafstand til gode ferieoplevelser langs Vesterhavet.

Afslappende familiestunder med spa, sauna og brændeovn

Sommerhuset Fyrrelunden 61 ligger på en stor grund omgivet af træer, så her kan I holde en uforstyrret ferie i fred og ro.

I det klassiske træbeklædte sommerhus kan der bo seks gæster fordelt på tre soveværelser, hvoraf det ene værelse har en sovesofa og stuens alkove kan omdannes til en hyggelig hule. Sommerhusets samlingspunkt og hjerterum er det hyggelige køkken-opholdsrum, hvor loftet i kip skaber en rummelig atmosfære. I stuen venter hjørnesofaen med plads til hele familien. Her kan I samles om et spil ved sofabordet, læse den medbragte ferielæsning eller se en film sammen på stuens TV, hvor det er muligt at streame via Chromecast. Skal feriehuset varmes op eller stemningen være ekstra hyggelig, kan I tænde op i brændeovnen.

Har I brug for at komme helt ned i gear, kan I sætte jer i spaens boblende vand eller i den varme sauna. Det er perfekt afslapning efter en rask gåtur og løser musklerne helt op. Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, hvilket nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på. Det gør alting nemmere og mere fleksibelt. Sommerhusets varmepumpe hjælper med at holde energiforbruget nede.

Privatliv og udendørshygge på terrassen

Inden dagen starter helt, og hele familien står op, kan roen nydes med en kop kaffe og yndlingsbogen på terrassen. Her kan hele familien samles omkring havebordet til en lækker brunch, inden dagen for alvor begynder.

På terrassen kan I slå jer ned i havemøblerne og liggestolene. Hvis I trænger til en pause fra solen, kan I slå parasollen op, mens børnene leger på trampolinen eller gyngestativet. Når himlen bliver rød, og solen er på vej ned, kan I tænde op i grillen og lave jeres aftensmad her.

Ud på tur i nær og fjern

Aktivitetscentret i Jegum Ferieland byder på lidt af hvert for børnefamilien. Besøg klappegederne på marken, hyg jer på legepladsens hoppepude eller måske et spil minigolf? Her finder I også en fin lille købmandsbutik og café, hvor man kan spise frokost.

Hop ind i bilen og oplev et hav af muligheder. 11 kilometer fra feriehuset finder I Børsmose Strand, hvor der kan køres med bil helt ned på strandbredden. I har heller ikke langt til byer såsom Blåvand, Henne Strand eller Esbjerg, hvor I kan spise gode is, shoppe eller måske køre gokart.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20273

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, kleines, aber sehr geräumiges Ferienhaus mit schönem großen Grundstück, ideal für Kinder. Sehr gut ausgestattet und gemütlich.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.600
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 120 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...