Klassisk og velholdt sommerhus på plænegrund med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Møllevangen 30, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20270
8 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Hvis I leder efter et dejligt sommerhus, hvor I kan tilbringe tid med familie og venner er Møllevangen 30 noget for jer. Sommerhuset, som har plads til otte feriegæster, er beliggende på en dejlig naturgrund i det naturskønne område, Jegum Ferieland. Her er lagt op til mange hyggelige timer på terrassen eller afslapning med spa og sauna. Jegum ligger i køreafstand til mange dejlige ferieoplevelser langs Vesterhavet og vestkysten.

Familievenligt træhus med to badeværelser

Beliggende på en rolig naturgrund finder i dette praktiske ikke-ryger sommerhus. Her får I fire gode soveværelser, køkken og stue i åben forbindelse samt to badeværelser, hvor I fra det store badeværelse har adgang til spa og sauna og her er der også gulvvarme. Kom helt ned i gear i det boblende vand i spaen og få musklerne løst op efter en lang gåtur. Slå jer efterfølgende ned til familiehygge i det hyggelige alrum.

Her forenes køkken og stue, og her vil I uden tvivl komme til at tilbringe mange gode stunder sammen. Tilbered et lækket måltid i køkkenet og saml jer derefter omkring diverse brætspil eller til filmaften i sofaen – alt imens at opvaskemaskinen klarer opvasken, og pejsen knitrer og spreder glæde. På de koldere dage er en kop varm kakao bestemt heller ikke dårlig foran brændeovnen med en god bog! Varmepumpen sørger for et behageligt indeklima, mens vaskemaskine og tørretumbleren også er til rådighed i entréen, særligt praktisk for børnefamilien.

 

Udearealer for store som små

Sommerhuset har en nydelig træterrasse, hvorfra der er adgang fra stuen. Denne er indhegnet, så I trygt kan lade børnene sidde at tegne eller spille på terrassen. På terrassen kan I nyde en lækker brunch inden dagens program og slutte aftenen af med en dejlig middag fra kuglegrillen.

I haven kan børnene bygge sandslotte i sandkassen, gynge eller spille fodbold på plænen.

Jegum Ferieland – børnevenligt og i midten af mange spændende danske byer

Aktivitetscentret i Jegum Ferieland byder på lidt af hvert for børnefamilien. Besøg klappegederne på marken, hyg jer på legepladsens hoppepude eller måske et spil minigolf? Her finder I også en fin lille købmandsbutik og café, hvor man kan få take-away.

Hop ind i bilen og oplev et hav af muligheder. 11 km fra sommerhuset finder i Børsmose Strand, hvor der kan køres med bil helt ned på strandbredden. I har heller ikke langt til byer såsom Blåvand, Henne Strand, Varde eller Esbjerg, hvor I finder utallige aktiviteter for ung som gammel.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:107 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2020 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...