Flot sommerhus med plads til 6 personer og 2 hunde i Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 47, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20250
6 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Jegum Ferieland finder I dette skønne sommerhus på Blomstervangen 47, der er udstyret med både sauna og spa. Her er plads til 6 personer og 2 hunde, så uanset om I er flere vennepar eller en familie, så er dette sommerhus et kig værd!

Lyst og lækkert feriehus

Straks når I træder ind i entreen, vil I mærke sommerhusstemningen. De lyse trævægge og store vinduer giver et dejligt, naturligt lys til hele ferieboligen. Det store opholdsrum er hjertet i sommerhuset. Her er stue, spiseplads og køkken samlet, så I kan nyde hinandens nærvær, mens nogle spiller et brætspil eller læser en god bog i sofaen og andre står i køkkenet og tryller lækkerier frem. Sommerhuset er udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som den perfekte hjælp til hverdagens pligter.

De 3 gode soverum er alle indrettet med dobbeltsenge, hvoraf 2 af dem er 180 cm. bred og den sidste er 140 cm. Dertil er der både et gæstetoilet og et stort badeværelse med bruseniche, gulvvarme, sauna og spa. Det perfekte sted at komme helt ned i gear efter en lang gå- eller cykeltur i det skønne område.

Brændeovnen sørger også for, at hyggen er i top. Varmen og de flotte flammer kan få enhver til at falde i staver og glemme tid og sted. I kan selvfølgelig også benytte jer af den energirigtige varmepumpe, der på kort tid varmer hele sommerhuset op.

Perfekt have og terrasse til familien med hunde

Blomstervangen 47 har en 1515m2 stor plænegrund, som er genial til både voksne, børn og hundene. Hele haven er indhegnet, så ingen tager på eventyr på egen hånd. Plænen er rigtig god til boldspil og lege, mens andre kan nyde terrassen og de komfortable solvogne og havemøbler.

Terrassen har plankeværk hele vejen rundt, så også her kan I nemt holde jeres firbenede venner. En del af den store terrasse er overdækket, så I også kan sidde ude, selvom det skulle dryppe lidt, eller hvis I blot foretrækker skyggen på de solrige dage. På terrassen kan I afslutte enhver perfekt feriedag med at grille de lækreste måltider og nyde dem med et velsmagende glas vin til.

Afslapning i Jegum Ferieland

Her i sommerhusområdet har I kun gåafstand til det meste. 200 meter til den nærmeste kiosk, hvor I også kan få morgenbrød. Lige ved siden af er der en café, en stor legeplads og nogle søde geder.

Vil I til Vesterhavet? Hop i bilen og på et kvarters tid kan I være i enten Henne eller Blåvand, der begge er fantastiske byer tæt på havet. Her er masser af liv, restauranter og isbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20250

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhaus im schönen Jegum Ferieland.
Trotz der Lage an der Straße ist es durch den eingezäunten Garten für Zweibeiner und für Vierbeiner ein Traum.
Die große ebenfalls umzäunte Terrasse lädt zum Wohlfühlen und Relaxen ein.
Das Haus hat eine gute Ausstattung. Die Betten sind bequem und die Küche ist mit allem was man so braucht ausgestattet.
Ein weiterer Vorteil von dem Haus sind die zwei WC‘s.
Alles in allem ist es ein sehr schönes und gemütliches Häuschen in dem man einen tollen Urlaub verbringen kann!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein toll, zentral gelegenes Haus (5.Minuten zu Fuß zum Brötchen holen),tolle große Holzterasse, der überdachte Teil ist schön groß und man kann auch bei Regenwetter draussen sitzen. Das gesamte Grundstück ist eingezäunt und unser Hund konnte nicht weglaufen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.515
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...