Hyggeligt sommerhus med sauna og spa i Jegum

3
icon
icon
icon

Fyrrelunden 29, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20208
8 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

I det familievenlige Jegum Ferieland finder I på Fyrrelunden 29 et hyggeligt sommerhus på en stor og afskærmet plænegrund, omgivet af træer. Her er plads til 8 personer og 2 hunde. Her kan I rigtig slappe af, da her er både sauna og spabad. I kan også gå en masse ture og bare nyde hinandens nærvær.

Skønne faciliteter indendørs

Sommerhusets 108 kvadratmeter indeholder blandt andet 2 badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene også har både spa og sauna, hvilket er et af feriehusets absolut højdepunkter. Her kan I blive varmet igennem efter en lang gå- eller cykeltur i den fantastiske natur.

I finder også de 8 sovepladser, som er fordelt på 4 værelser. Her er 2 indrettet med store dobbeltsenge på 180 x 200 og de sidste 2 værelser er begge udstyret med 2 enkeltsenge i hver.

I det lyse opholdsrum, hvor stue, køkken og spisestue er samlet, kan I nyde hinandens nærvær, mens I hver især laver noget forskelligt og nyder den knitrende varme fra brændeovnen – nogle lægger måske puslespil ved spisebordet, mens andre spiller kort i lænestolene, læser en god bog i sofaen, eller står i køkkenet og tryller lækre feriemåltider frem og deltager i samtalen. Opvaskemaskinen sørger for at tage opvasken, mens vaskemaskinen og tørretumbleren får yndlingstrøjen ren igen efter aftenens spaghetti bolognese, som altid har en tendens til at sætte sig på sweateren.

Stor grund med plads til alle feriegæster

Den 1628 kvadratmeter store planegrund byder på rig mulighed for leg og boldspil for både børn, voksne og hunde. Til feriens mindste gæster er der også en gynge og en sandkasse, hvor de helt sikkert kan få flere timer til at gå.

Terrassen giver jer mulighed for at sidde afskærmet, overdækket eller under den åbne himmel på de mere solrige dage. I kan frit benytte jer af sommerhusets havemøbler, solvogne, parasol og grillen, der sørger for den perfekte afslutning til en varm feriedag; et grillmåltid på terrassen.

Til bilen er der en carport – her kan I også stille cyklerne og barnevognen, så disse kan stå i tørvejr. Har I en el-bil, kan I oplade den direkte på adressen, da her er en ladestander.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.628
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...