Charmerende sommerhus til familien eller venner i Jegum

3
icon
icon
icon

Rønnebærvangen 32, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20139
6 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Rønnebærvangen 32, hvor den ægte sommerhusstemning møder dig med sit charmerende røde plankeværk. Dette skønne sommerhus inviterer til hyggelige stunder for hele familien eller en flok venner. Med sin beliggenhed og sin indbydende atmosfære er dette stedet, hvor I kan skabe minder og leve livet i fulde drag. Kom og oplev alt, hvad dette skønne sommerhus har at tilbyde.

Slap af, stream og spil

Den hyggelige feriebolig på 73 kvadratmeter blev oprindeligt opført i 1980 og gennemgik renovering i 2023, hvilket har givet feriehuset et moderne og indbydende præg. Køkkenet er i direkte forbindelse med stuen, hvilket skaber en åben og indbydende atmosfære, hvor I kan hygge jer sammen, men stadig have jeres eget rum. Stuen er desuden udstyret med Chromecast, så I nemt kan streame jeres yndlingsserier eller film på fjernsynet, mens I varmer jer foran den hyggelige brændeovn.

Desuden tilbyder sommerhuset en opvaskemaskine, der sikrer, at I hurtigt kan komme ud ad døren og udforske de mange tilbud i det omkringliggende område – eller kaste jer over aftenens omgang kortspil.

Ferieboligen har et lyst baderum med gulvvarme, hvilket er en dejlig komfort på kølige morgener eller efter en forfriskende tur i naturen. Feriehuset er udstyret med en praktisk vaskemaskine og tørretumbler, så I nemt kan få klaret diverse opgaver, mens I nyder tiden omkring spisebordet med en omgang brætspil.

Ferieboligen byder på 3 komfortable værelser, hvor I finder sengene fordelt med målene 160×200, 140×200 og 140×200, hvilket sikrer jer en god nattesøvn efter en dag fuld af oplevelser.

Plæneleg og grillhygge

Ferieboligen er placeret på en rummelig 1700 kvadratmeter stor plænegrund, omkranset af træer, der indbyder til diverse leg og boldspil under solens stråler. Til udendørs hygge og afslapning er sommerhuset fuldt udstyret med en grill, komfortable havemøbler, en solvogn og en parasol, så I kan nyde det danske sommervejr.

Derudover tilbyder ferieboligen en praktisk carport, der sikrer, at I trygt kan parkere bilen og nemt komme til og fra sommerhuset. Sommerhuset byder på både en åben og en overdækket terrasse, hvor I kan samles og nyde jeres måltider under åben himmel eller i læ for solen, mens duften af grillmad fylder luften.

For børnenes underholdning og glæde er der også tænkt på udendørs sjov med en sandkasse og en gynge, hvor de kan boltre sig og hygge sig i de varme sommerdage, mens I slapper af og nyder ferielivet på Rønnebærvangen 32.

Ferieoplevelser ved kysten

Feriehuset er perfekt beliggende i Jegum Ferieland, kun 11 kilometer fra havet og 400 meter fra indkøbsmuligheder. Udforsk den alsidige natur på vandre- og cykelstier, der fører gennem skov, hede og eng. Prøv lykken i de omkringliggende Put and Take-søer eller nyd Jegum Ferielands familievenlige atmosfære med minimal trafik, afskærmede plænegrunde og en legeplads udstyret med hoppepude, minigolf og meget mere. Oplev også de mange aktiviteter i nærliggende områder som Oksbøl, Blåvand, Varde og Esbjerg, som gør Jegum Ferieland til et populært valg for både børnefamilier og de unge i sindet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2023 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...