Dejligt sommerhus til 6 personer med spa og sauna i Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 16, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20112
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn grund, der er omgivet af smuk, vestjysk natur, venter jer dette dejlige sommerhus, der rummer plads til 6 personer. I sommerhuset på Nordskrænten 16 i Jegum Ferieland kan I holde en ferie med familien eller vennerne, der bliver fyldt med afslapning i spa og sauna.

Hold en afslappende ferie i spa og sauna

Når I holder ferie i feriehuset på Nordskrænten 16 i Jegum Ferieland, kan I nyde en ferie, der er fyldt med afslapning. På det ene af sommerhusets badeværelser venter jer nemlig et wellnessområde, hvor I kan komme helt ned i gear.

I den dejlige spa kan I sætte jer godt til rette i det boblende vand, der forkæler jer med masser af afslapning. Efter en tur i spaen kan I rykke videre ind i saunaen, hvor I kan nyde en afslappende stund i varmen.

Lys og indbydende indretning med brændeovn

Sommerhuset rummer en lys og indbydende indretning, og der er slet ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme her. I feriehuset er der højt til loftet, et skønt lysindfald samt lyse vægge og lofter, der tilsammen er med til at skabe en dejlig ferieatmosfære.

Det store samlingspunkt i feriehuset er uden tvivl alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads bliver forenet. Her er rammerne sat for mange hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film – I kan endda streame familiens favoritfilm via Chromecasten.

De mange hyggelige feriestunder i alrummet bliver fuldendt af brændeovnen, der knitrer i baggrunden. I alrummet kan I desuden nyde gulvvarme. Derudover har I også en varmepumpe, der sikrer jer et godt indeklima i feriehuset.

Når feriedagen er ovre, kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver, hvor I kan samle ny energi. Desuden er der også 4 sovepladser i annekset. Om morgenen er der hverken kø eller kolde fødder på programmet takket være hele 2 badeværelser med gulvvarme.

Skønt, naturfyldt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Udendørs venter jer et skønt udeområde, der er omgivet af masser af smuk, vestjysk natur. Her er der noget for både store og små, så hele ferieflokken kan nyde de solrige dage i det fri.

Til feriens yngste er der både en sandkasse og et gyngestativ i haven. Mens de leger i haven, kan de voksne slappe af på terrassen, hvor I har havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer til rette i på et godt solspot. Om aftenen kan I alle samles på terrassen til en lækker middag, som I kan tilberede på feriehusets gasgrill.

Kør en tur til Vesterhavet

Fra sommerhuset på Nordskrænten 16 i Jegum Ferieland har I 12 kilometer til Børsmose Strand, hvor det er tilladt at køre med bilen på stranden. Derfor kan I pakke bilen med håndklæder, snacks og drikkevarer til en dejlig dag på stranden. Her kan I blandt andet slappe af i solen, nyde en lang gåtur eller hoppe en tur i Vesterhavets blå bølger.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20112

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Haus mit Liebe zum Detail eingerichtet. Die Küche ist ausreichend ausgestattet. Der schöne Garten mit Spielplatz für die Kinder und Feuerstelle lädt zum Verweilen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Beschreibung ist zutreffend, ich würde nur ergänzen, dass es ein sehr kinderfreundliches Haus ist mit vielen Extras (Gartenspiele im Schuppen, extra Schaukel für Kleinkinder, gepflegter Sandkasten mit Spielzeugen), Kinderhochstuhl ist auch bereits vorhanden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.504
Renoveret / Byggeår:2021 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...