4-personers hus tæt på stranden

3
icon
icon
icon
1838
Skodbjergevej 36, Skodbjerge - Søg på husnr. C3427

På Skodbjergevej 36 finder I dette flotte 4-personers hus, som råder over flere terrasser, hvor I kan nyde solen og udsigten. Stranden ligger blot 450 meter fra huset.

Strandnært hus til 4 personer i Skodbjerge

Dette 70 m2 sommerhus er lille, men hyggeligt, og ligger på en forhøjning i Skodbjerge. Der er plads til op til 4 personer, og huset egner sig rigtig fint til en familie med småbørn eller par, der gerne vil have en pause fra hverdagsstressen.

De mange, store vinduer i stuen slipper masser af lys ind i rummet og giver jer samtidig en rigtig flot udsigt ud over det unikke klitlandskab. Skulle vejret være dårligt, kan I tænde op i brændeovnen og læne jer tilbage på sofaen.

Ud over at holde jer varme, giver lyden af brændeovnens knitrende flammer en ægte følelse af hygge og ferie. Her kan I virkelig tage en pause fra hverdagens strabadser og nyde fritiden fuldt ud.

Fantastisk beliggenhed – kun 450 meter fra stranden

På de herlige solskinsdage kan I nyde den friske luft og solens varmende stråler på terrassen, eller I kan tage turen til stranden, der kun er en lille gåtur væk fra huset. Her er der fri leg for børnene, som både kan lege i sandet eller flyve med drage, mens I nyder godt af solen.

Efter en lang dag på stranden eller terrassen, står grillen klar til jer, så I kan lave en dejlig middag på terrassen og lade dagens sidste timer rinde ud på bedste vis.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 3.400
Renoveret / Byggeår:2008 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L).

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...