Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Der er første gang vi er i Søndervig. Og vi er meget positivt overrasketover hvor dejlig en lille by Søndervig er. Da vi er meget natur mennesker vardet skønt med alt den smukke natur i har, og...
Se flere vurderinger

Sommerhuse på Rørsangervej

Lige over for Holmsland Klit Golf ligger Rørsangervej. Så er familien en smule golfinteresseret er Rørsangervej den perfekte feriedestination. Sommerhusene ligger placeret mellem skove og træer, og en hel eftermiddag på terrassen uden forstyrrelse er bestemt ikke urealistisk.

Sommerhusgæster på Rørsangervej har også rig mulighed for andet end golfoplevelser. Med Søndervig og Ringkøbing i nærområdet ligger mange aktiviteter blot og venter på at blive afprøvet. Her kan blandt andet nævnes Adventure Park tæt på Ringkøbing, badeland, bowling og segways i Søndervig.

En køretur på få minutter vil også føre familien ud til mange turisters favoritsted på Klitten: Vesterhavet og de hvide sandstrande. Det må man opleve hvad enten solen skinner eller havet bruser og en frisk vind fra vest rammer ansigtet og smagen af salt fylder mundvigen.

« Se sommerhuse i Lodbjerg Hede

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Alt fungerte. Hyggelig betjeningVeldig god servce og god kva...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...