Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Gammelt vel tilgroet område, der oser af atmosfære, hvis man kan lide denne form for natur. Området er rigt på vildt og fugleliv, specielt rovfugle. Den lette adgang til Stadil fjord og Røjkli...
Se flere vurderinger

Sommerhuse på Løvsangervej

Lodberg Hede oser det af idyl og hygge. Hvor mange af Holmsland Klits områder er kendt for klitter og kuperet terræn, så fremstår Lodberg Hede området i stedet med høje og grønne træer, og mange steder med træer og buskads som afgrænsning til nabohuset. Det er også tilfældet på Løvsangervej, hvor feriehusenes placering giver ro fra de omkringliggende huse, og en hel dag kan foregå uforstyrret på terrassen.

Golbanen ligger kun et golfslag derfra

Som golfentusiast er et ferieophold på Løvsangervej yderst aktuel, da Holmslands Klit Golfklub ligger lige overfor. Det svarer til en skiferie, hvor pisterne er lige udenfor hoveddøren og skiene bare skal klikkes på. Her er det bare golfbagen  der tages over skulderen eller trækkes den korte stykke vej hen til  førtse hul eller klubhuset.

Om man kan spille eller lide golf er ikke et must for en god ferie på Løvsangervej. Golfbanerne sætter deres charmerende præg på området, og giver også nogle fantastiske og atypiske gåture i forhold til klitterne og heden.

Masser af aktiviteter i nærområedet

Cirka en kilometer derfra ligger Lodberg Hede Ørredsø, hvor det er muligt at få ørrede på krogen og efterfølgende på grillen. Generelt findes der mange aktiviteter i området omkring. Mod vest ligger Søndervig med de utalligeaktivitetsforslag, og drejer du snuden østpå i stedet findes der mellem Ringkøbing og Lodberg Hede hele to muligheder for fodboldgolf. Det ene er Adventure Park som også  tilbyder en masse sjove og usædvanlige aktiviteter såsom Bowls, håndboldgolf, skydesimulator, legeland for børn  og meget meget mere.

« Se sommerhuse i Lodbjerg Hede

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Alt fungerte. Hyggelig betjeningVeldig god servce og god kva...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...