Afslapning og Eventyr i Bork Havn – Sommerhus med Vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Kornblomstvænget 6, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35524
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
2060 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Leder I efter den perfekte feriebolig til jeres næste ferie? Dette sommerhus, som blev bygget i 2016, indbyder til 120m² af ren komfort og hygge. Beliggende på Kornblomstvænget 6 i Bork Havn, tilbyder det rummelig plads til seks personer og uendelige muligheder for afslapning og spændende aktiviteter.

Stilfulde rammer med plads til hygge

Sommerhuset har et moderne køkken, der er fuldt udstyret med en opvaskemaskine, hvilket gør køkkenarbejdet nemt og bekvemt. Den åbne planløsning forbinder køkkenet med spisestuen og stuen, så familien kan nyde samtaler og samvær, mens måltidet tilberedes.

Den hyggelige stue rummer en brændeovn, der skaber en varm atmosfære på kølige aftener. Huset har behagelig gulvvarme i opholdsrummene og en energivenlig varmepumpe, der sikrer et komfortabelt indeklima året rundt.

Soveafdelingen består af tre værelser: ét med dobbeltseng og to med to enkeltsenge hver, samt en charmerende hems i enkeltsengsværelserne, som børnene vil elske.

Sommerhuset indeholder også to badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene har en luksuriøs tømmespa. Endelig er der en vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, hvilket giver ekstra bekvemmelighed under jeres ophold.

Ultimativ udendørs luksus – Vildmarksbad

Udenfor sommerhuset venter jer en afskærmet og delvist overdækket terrasse, hvor alt til den perfekte ferie står klar. Her finder I både komfortable havemøbler og en gasgrill, ideel til hyggelige aftener med madlavning under åben himmel. Der er også solvogne til rådighed, hvor I kan slappe af og nyde de solrige dage.

Fra terrassen har I direkte adgang til den 1204 m² store plænegrund, som er perfekt til spil og leg. Børnene kan more sig i sandkassen, mens bilen står sikkert i carporten og cyklerne er opbevaret i redskabsskuret.

Haven byder også på et højdepunkt, nemlig et vildmarksbad til seks personer, hvor I kan nyde afslappende stunder og lade musklerne hvile efter en dag fyldt med eventyr langs vestkysten. 

Der er også opladningsmuligheder for elbiler, så I nemt kan holde bilen kørende under hele ferien.

Spændende aktiviteter og oplevelser i Bork Havn

Med en afstand på kun 1,6 km til havet venter jer en dejlig børnevenlig strand, hvor hele familien kan bade og hygge sig. For dem, der søger mere action, er der også mulighed for windsurfing.

Indkøbsmuligheder ligger blot 2 km væk, og ved havnen kan I i specifikke sæsoner købe friskfanget fisk til jeres måltider. Måske kan I nyde en is, mens I shopper til aftensmad. Bork Havn byder på mange oplevelser for både store og små.

Historieinteresserede vil elske et besøg til Bork Vikingehavn, mens Bork Legeland tilbyder sjov og leg for hele familien. Området byder også på smukke naturområder, som I kan udforske. Langs havnen finder I forskellige butikker og spisesteder, hvor I kan nyde et godt måltid eller gøre spændende fund.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.204
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...