8-personers feriehus med volleyball-bane, bordtennis og poolbord

4
icon
icon
icon
icon

Midtbyvej 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60594
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Vil I gerne både slappe af og være aktive i jeres ferie? Så er det hyggelige, 4-stjernede hus på Midtbyvej 10 med den lyse, nordiske indretning et perfekt valg for jer.

Feriehuset tilbyder nemlig bl.a. bordtennis og poolbord inden døre og en volleyball-bane udenfor samt mange hyggekroge i haven på den store grund. Samtidig er der ikke langt til shopping og restauranter i Blåvand by – kun 350 m til bymidten.

Moderne hus til optimal hygge

I det smagfuldt indrettede feriehus finder I alt, hvad I har brug for til et skønt ophold i Blåvand. Det dejlige, lyse køkken/alrum i husets hjerte har god plads og er udstyret med opvaskemaskine og mikroovn samt en 70 liters fryser, ligesom der er en ekstra køle/fryse-søjle i garagen.

Der er også tænkt på meget unge gæster, idet huset er udstyret med sin egen højstol, så de små kan sidde godt med ved spisebordet, når I får lækker feriemad, måske tilberedt på husets gasgrill.

Huset har 4 soverum, hvoraf de 3 er med dobbeltsenge med ekstra længde og det sidste med en større trekvartseng. I alle soverummene er der desuden skabe, så I kan få ferietøjet lagt godt til rette til en afslappende uge på Danmarks vestkyst.

Komfort på ferien

De to stuer byder på både aktiviteter ved billardbordet med udsigt til haven eller på afslapning i sofaerne ved brændeovnen, måske over en god film.

Året rundt sørger en varmepumpe i huset generelt for en altid behagelig indendørstemperatur, og såvel i stuen for enden som i de to badeværelser er der gulvvarme til at lune fødderne på.

I det største badeværelse kan du hurtigt tørre håndklæderne på håndklædetørreren, og når tøjvasken kalder, kan du lade vaskemaskine og tørretumbler gøre arbejdet for dig i den store entré, hvor der også er rigeligt med plads til overtøj og fodtøj.

Mange muligheder for hygge udenfor

I garagen kan I få et slag bordtennis og hente kølige drikke i køleskabet eller en is i fryseren, og fra den store terrasse på husets bagside kan I følge med i hinandens aktiviteter på græsplænen, volleyballbanen eller i sandkassen.

Morgenmaden kan I nyde i den delvist lukkede udestue på husets forside, hvor du også kan hygge med en god bog på en lun regnvejrsdag, mens regnen trommer på taget.

Får I lyst til shopping eller restaurantbesøg, er der kun en kort gåtur til Blåvands bymidte, hvor I desuden kan nyde en kold øl eller et godt glas vin på en af de lokale pubber. Også Blåvand Zoo, Tirpitz og Blåvand Fyr er ganske tæt på, så I kan besøge spændende seværdigheder – måske efter en skøn gåtur på de store strande ved det imponerende Vesterhav, hvor du kan få blæst hovedet igennem og lede efter rav.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.514
Renoveret / Byggeår:2024 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...