Lys ny renoveret sommerhus 50 meter fra golfbanen

3.5
icon
icon
icon
icon

Egernvej 3, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6348
4 pers.
Antal personer
1250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Egernvej 3 nær Søndervig står dette nyrenoverede sommerhus fra 2023 lyst og klar til en ferie for op til 4 personer og 1 hund – et oplagt feriehus til et par eller en lille familie. I sommerhuset venter jer en lys indretning, og udendørs har I en sydvendt terrasse, der er delvis overdækket.

Lys indretning med energibesparende luft til luft varmepumpe

Sommerhuset er blevet totalt renoveret i november og december 2023. Her venter jer en lys og pæn indretning, hvor I vil komme til at føle jer hjemme med det samme, når I træder indenfor døren. Her sørger nye og energivenlige luft til luft varmepumpe, for at I har et godt og behageligt indeklima.

Feriehusets hjerte er køkkenalrummet, hvor I uden tvivl kommer til at tilbringe mange dejlige hyggestunder i løbet af jeres ferie. Her kan I spille spil omkring spisebordet, lave et lækkert måltid i køkkenet og meget mere. Det er samlingspunktet, hvor hele familien kan nyde hinandens selskab

Foruden alrummet byder sommerhuset også på 2 gode soveværelser, der er indrettet med enkeltsenge. Her har I mulighed for at få ladet batterierne op til en ny dag. I køkken – og gangområde er der trægulve og der er gulvtæpper i stue og soverum.

Lækker plænegrund med dejligt terrasseområde

Feriehuset på Egernvej 3 ligger på en stor plænegrund. Her finder I en skøn sydvendt terrasse, som I kan rykke ferien ud på, når ferievejret er varmt og solrigt. Her står der havemøbler og liggestole til jeres rådighed, som I kan læne jer tilbage i. 
Terrassen er delvis overdækket, og I har her mulighed for at finde en god læ plet.

I har også mulighed for at tilberede et lækkert aftensmåltid på sommerhusets tilhørende grill, som I efterfølgende kan nyde på terrassen.

Med ca. 1000 meter til Vesterhavet fra jeres ferieadresse på Egernvej 3, kan I nyde gåture på stranden i det bløde sand, tage en dukkert i havet eller blot dyppe tæerne og meget mere. Uanset årstiden er det værd at tage en tur til Vesterhavet. Her kan I ydermere opleve de smukke og betagende solnedgange.

I har desuden kun 1200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra feriehuset. I Søndervig kan I handle ind i supermarkedet Meny og specialbutikkerne, og ellers er der også skønne spisesteder i byen, som I kan besøge på de dage, hvor I selv vil slippe for madlavningen.

Er I til en lidt mere aktiv ferie, ligger der en golfbane kun 50 meter fra sommerhuset. Her er der rig mulighed for at udfordre hinanden, og se hvem der er feriens golf mester.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 2.051
Renoveret / Byggeår:2023 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...