Moderne stråtækt feriehus til 8 personer i Husby

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 63, Husby

- Sommerhusnr.: L6105
8 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie ved den jyske Vestkyst i et stort og moderne feriehus, så kunne feriehuset på Bækbyvej 63 være en oplagt mulighed. Her er plads til 8 personer og mulighed for at holde en skøn ferie sammen med familie eller venner, da feriehuset råder over 2 badeværelser. Feriehuset ligger på en godt 5000m2 stor naturgrund, omgivet af høje træer.  

Moderne indretning og praktiske faciliteter

Sommerhuset på Bækbyvej 63 har en gennemført og moderne samt lys indretning. Rummelighed og kvalitet er det første indtryk, man får, når man møder dette 190 m² store arkitekttegnede sommerhus. Bækbyvej 63 er indrettet med sans for kvalitet både med hensyn til valg af materialer, udstyr og hårde hvidevarer. Sommerhuset er fordelt på 2 etager og råder over 4 soverum, hvoraf de 3 soverum er udstyret med dobbeltsenge og det sidste værelse to enkeltsenge. Begge husets 2 badeværelser har gulvvarme, så I ikke fryser om fødderne på køligere dage.   

På første sal findes et mindre område som kan benyttes til opholds- eller legerum. Feriehusets absolutte samlingssted er den store stue med loft til kip og det velindrettede køkken med plads til alle, som ønsker at deltage i madlavningen. Her kan I tilbringe mange hyggelige feriestunder sammen. Stuens panoramavinduer giver jer fornemmelsen af at sidde midt i naturen. Brændeovnen sørger for en hyggelig feriestemning, hvor I kan sidde og slappe af og nyde flammerne.

Stor sydvendt terrasse på naturgrund 

Sommerhuset ligger på en godt 5000 m2 stor naturgrund. På den store sydvendte terrasse kan I nyde stilheden og udsigten til de mange frugttræer på naturgrunden, hvor man ofte får besøg af både harer og rådyr. I haven er der også god plads til at børnene kan lege. Efter en lang dag i den friske luft, kan I slutte dagen af med at grille aftensmaden på gasgrillen der står på terrassen. 

Den livlige ferieby Søndervig ligger kun få minutters kørsel fra sommerhuset. Her finder I både et supermarked, restauranter, caféer og flere forskellige aktivitetsmuligheder. For naturelskerne, som gerne vil udforske mere af den vestjyske natur er Husby Plantage bestemt et besøg værd. Efter en lidt længere gåtur kan I også nyde luften ved det brusende Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6105

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes durchdachtes Ferienhaus, in dem sich 1 Woche 3 Generationen (Oma, Töchter und Enkelin) sehr wohl gefühlt haben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat einen großen und durch die riesigen Fenster sehr hellen Wohnbereich,in dem man sich wohl fühlt.
Wir waren mit 8 Personen dort und alle waren von dem Haus begeistert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus,, toll gelegen. Absolut sauber,,und reichlich Platz in den Schlafzimmern,,
Reichlich Schränke,,,
Jederzeit wieder,,

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:190 / 5.000
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv tæppe i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...