Velholdt sommerhus i Houstrup med brændeovn og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 42, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30196
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Guldvangen 42 i Houstrup finder I dette meget velholdte sommerhus på en stor grund, der er omgivet af træer. Her er plads til 6 personer, i de i alt 3 soveværelser. I kan rigtig komme væk fra hverdagens stress og bare slappe af med både spabadet og saunaen.

Badeværelse, gæstetoilet og brændeovn

Så snart I har parkeret bilen i carporten, kan ferien begynde. Man kan allerede fra indkørslen se, at der er tale om et meget velholdt sommerhus. De 101m² er fordelt på 3 soveværelser med dobbeltsenge, køkken i åben forbindelse til stuen, et badeværelse med bruser, toilet, sauna og spabad, et gæstetoilet og en lille gang med vaskemaskine og tørretumbler, så I også kan få vasket tøjet på ferien.

Der er plads nok i køkkenet til, at to eller tre af jer kan kokkerere skønne måltider sammen. Efter tilberedning hjælper opvaskemaskinen med hurtig opvask og giver jer mere tid til hinanden. Der er plads til hele familien ved det store spisebord og her kan I tilbringe en hyggelig aften med kort og brætspil. I kan også slappe af i sofaen og se en hyggelig film sammen. Det store vinduesparti i stuen giver masser af lysindfald og et godt udsyn til haven.

Fantastisk smuk og velholdt have

På Guldvangen 42 er terrassen belagt med sten, med flere hyggehjørner og komfortable havemøbler, så I kan nyde solen hele dagen. Fra stuen kan man gå direkte ud på terrassen, der er delvist overdækket. Til sommerhuset hører også liggestole, så I kan lade batterierne op. Foretrækker I afslapning i skyggen, kan I benytte jer af havens parasol.

Haven er også en drøm for børnene, hvor de kan fordrive tiden i sandkassen, på gyngerne eller på græsplænen med en bold. På grunden er der plantet mange træer og buske, så haven fremstår særdeles velholdt.

Brusende Vesterhav og enestående natur

Houstrup er et hit blandt naturelskere, for her er en unik natur og hvis man er heldig, kan man se mange forskellige dyr. I området er der også mange vandrestier og flere legepladser til børnene, som altid er et besøg værd. I kan nå Vesterhavet i bil på kort tid, og det smukke, men barske Vesterhav er altid et besøg værd, uanset årstid. Lad lyden af ​​bølgerne og den brusende vind give dig en indre ro. Her kan I flyve med drage med børnene eller køle af i vandet på de varme sommerdage.

Indkøbsmulighederne finder du i Nørre Nebel og her kan du finde alt, hvad hjertet begærer. Nu hvor du allerede er på vestkysten, så tag et smut til fiskerbyen Hvide Sande og køb nogle friske fisk. Der er helt sikkert noget for enhver smag og du vil blive overrasket over de mange muligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30196

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll, gemütliches Ferienhaus in ruhiger Lage mitten in der Natur. Es fehlte an Nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich habe eingangs schon erwähnt, wie schön und geschmackvoll das Haus eingerichtet war. Meine Familie und ich haben uns schon beim ersten Betreten richtig zu Hause gefühlt und das, kommt nicht oft vor. Ein ganz großes Dankeschön an die Eigentümer dieses Hauses, die so detailgetreu alles für die zukünftigen Mieter bedacht haben. Das Haus ist ein rundum großes Glück

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus hat eine tolle Lage,nicht weit vom Strand.Zum einkaufen ist es nicht weit und im Supermarkt bekommt man alles,was man braucht.Lange Spaziergänge sind auch möglich,in den langen Plantagen.Danach den Grill benutzen, was will man mehr.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.544
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...