Nyrenoveret feriehus på skøn grund

3.5
icon
icon
icon
icon
Engvejen 14, Houstrup - Søg på husnr. 30014

På en dejlig naturgrund ligger dette fine hus klar til jeres ferie. Det er i 2018 blevet nænsomt renoveret, så det fremstår dejligt lyst og venligt, men har beholdt det klassiske feriehus-stemning. På 64 m2 har I her 3 soverum til i alt 6 personer, et fint badeværelse med bruser og det klassiske åbne alrum, hvor køkken, spisestue og stue går i et.

Lyst hus med hyggefaktor og brændeovn

På Engvejen 14 vil I straks føle jer velkomne, de hvide vægge og store vinduespartier giver en dejlig lys stemning. I det åbne køkken er der indbygget opvaskemaskine, så der er mere tid til hygge i stuen med brændeovnen og den skønne udsigt. Med en energisparende varmepumpe, er det ingen sag også at hygge i de kolde vintermåneder, når vestvinden suser udenfor og bider i næserne på de modige, der vover sig ud på en gåtur i det grønne eller til havet, hvor bølgerne har ekstra store skumkroner på.

Skøn stor terrasse med læ

Fra husets stue og det store soveværelse er der udgang til en dejlig stor terrasse. Det perfekte sted at nyde hver eneste solstråle. Her er der læ og ro til at hvile på solvognene, imens børnene leger på naturgrunden eller er på opdagelse på den nærliggende legeplads. Om aftenen kan I tænde op i husets grill og imens kullene langsomt slukkes blive hængende over et glas vin imens de første stjerner titter frem på himlen.  

Skov, hede og klitter – idyl i Houstrup

Engvejen 14 har en god og rolig beliggenhed i Houstrup. Det er perfekt til familien, der gerne vil opleve strand og skov og tage på udflugter, men også til parret, som søger lidt ro i naturskønne omgivelser. Tag turen til stranden til fods eller gå på opdagelse i Blåbjerg Plantage eller ved Filsø. Her er både mulighed for ride- og cykelture og ikke langt til svømmeland eller vikingebyen Bork ved Ringkøbing Fjord. Med kun 3 kilometer til nærmeste indkøb og den hyggelige strandby Henne lige om hjørnet, er det oplagt at ose lidt. Nærmere større handelsbyer er de smukke middelalderbyer Varde og Ringkøbing, men fiskeri- og turistbyen Hvide Sande er også et besøg værd.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64
Renoveret / Byggeår:2018 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...